Kragujevac

Manje pregleda u ambulanti za respiratorne infekcije i febrilna stanja

RT Kragujevac pre 1 dan
U poslednja 24 sata u ambulanti za respiratorne infekcije i febrilna stanja ATD- a pregledano je 126 pacijenta. Novotestiranih na korona virus je 56, što je manje u odnosu na ranije . Lekari koji rade u ovoj ambulanti kažu da su u drugom talasu… »

Sigurna kuća u Kragujevcu, od marta do jula samo 2 korisnice

RT Kragujevac pre 1 dan
U Sigurnoj kući u Kragujevcu od početka godine znatno je smanjen broj korisnika. Od proglašenja vanredne situacije, zbog pandemije korona virusa, do danas, ovu uslugu koristile su samo dve žene. Umanjen je i broj prijava nasilja u porodici. Inače… »

Sve mere zaštite u borbi protiv koronavirusa u Sudu i advokatskim kancelarijama

RT Kragujevac pre 1 dan
U vreme vanrednog stanja koje je na snazi bilo u prvom talasu koronavirusa nekoliko dana bio je obustavljen rad pravosudnih organa. U Kragujevcu je na snazi vanredna situacija ali se rad u Osnovnom , Višem i Apelacionom sudu odvija kao i ranije svakog… »

Reprogram duga za korisnike JSP Kragujevac

RT Kragujevac pre 1 dan
Javno stambeno preduzeće Kragujevac daje mogućnost privredi i građanima da do 31. oktobra ove godine reprogramiraju dospele a neizmirene obaveze, za koje nije pokrenut postupak prinudne naplate. Rok za sklapanje reprograma dugovanja za komunalne usluge… »

STARI KRAGUJEVAC: Prigradska naselja - OPORNICA

InfoKG pre 1 dan
Od naselja prigradskog karaktera u okolini Kragujevca izdvaja se Opornica sa zaseokom Majnić, koje se zbog proširenja gradske zone spojilo sa gradom. Selo je smešteno sa leve strane rečice Uglješnice, a zaseok Majnić sa desne strane ispod Velikog… »

Ministartsvo daje novac: Renovianje OŠ “Radoje Domanović“ u cilju unapređenja energetske efikasnosti

InfoKG pre 1 dan
Ugovor koji su potpisali Grad Kragujevac i Ministarstvo rudarstva i energetike obezbediće renoviranje Osnovne škole “Radoje Domanović" u delu koji će doprineti unapređenju energetske efikasnosti objekta. Projekat obuhvata zamenu stolarije… »

Još 19 osoba u Kragujevcu pozitivno na koronu

Pressek pre 2 dana
Među rezultatima 267 uzoraka, koji su u subotu, stigli u Institut za javno zdravlje Kragujevac, 30 osoba je bilo pozitivno na korona virus. Zaraženi Covidom-19 je 19 osoba iz Kragujevca, 7 iz Topole, 2 iz Batočine, 1 iz Knića, kao i 1 iz Subotice… »

Ćiroviću sezona propala zbog korone: Uželeo sam se igre i punih tribina, još jedan prekid bi bio ravan katastrofi

Večernje novosti pre 2 dana
VIRUS korona je mnogim odbojkašima promenio planove, a Lazaru Ćiroviću je uništio sezonu. Primač "orlova" želeo je da se oproba u kineskom prvenstvu, obukao dres Đijangsua, odigrao prvo kolo i onda se zbog pandemije vratio ekspresno u rodni… »

Preminuo autor spomenika na Kadinjači

Zoom UE pre 2 dana
SRBIJA – Vajar Miodrag Živković, autor Spomen-kompleksa na Kadinjači, preminuo je u 93. godini. Rođen je 1928. godine u selu Leskovac, kod Lazarevca. Osnovnu školu završio je u rodnom mestu, a gimnaziju u Beogradu, a 1952. je diplomirao na… »

InfoKG 7 dana: Vučić najavio nove investicije za Kragujevac, Arsenijevićevi saveti za borbu portiv Korone

InfoKG pre 2 dana
U Kragujevcu su nedelju za nama obeležili: Uskoro kamere za video nadzor na 36 lokacija u gradu, okončana rekonstrukcija dela državnog puta kroz naš grad, Energetika i Gradska uprava na spisku najvećih dužnika za struju, deo Sušice bez ulične… »

Vremenska prognoza »

Kragujevac »
utorak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
29 ˚C
sreda
Pljuskovi
Pljuskovi
15˚ / 22˚
četvrtak
Pljuskovi
Pljuskovi
15˚ / 23˚

Vesti dana »