Kragujevac

Jelena Obradović, prva narodna poslanica iz Knića

Pressek pre 1 dan
Opština Knić će po prvi put u istoriji imati svog predstavnika u Skupštini Srbije. Naime, u novom sazivu srpskog parlamenta biće narodna poslanica Jelena Obradović, iz redova Srpske napredne stranke. Jelena Obradović rođena je 1982. godine u… »

Bolji posao - više novca: Prvi poziv ovog avgusta

Kamatica pre 1 dan
Kompanija: Wacker - Neuson d.o.o. Pozicija: Bravar/zavarivač Uslovi: Sa ili bez iskustva u radu na istim i sličnim poslovima, poželjno je poznavanje postupka zavarivanja Lokacija: Kragujevac Kompanija: Avenija Nekretnine Pozicija: Agent prodaje… »

Kragujevac: Produžen rok za reprogram dugova za komunalne usluge

Pressek pre 1 dan
U Javno-stambeno preduzeće Kragujevac, podsećaju da su produžili rok za sklapanje sporazuma o reprogramu dugova za komunalne usluge. Kragujevčani koji se odluče za reprogram, sporazum o izmirenju duga mogu sklopiti do 31. oktobra. Sporazume je… »

Reprogram duga za korisnike jsp Kragujevac

iKragujevac pre 1 dan
Javno stambeno preduzeće Kragujevac daje mogućnost privredi i građanima da do 31. oktobra ove godine reprogramiraju dospele a neizmirene obaveze, za koje nije pokrenut postupak prinudne naplate. Rok za sklapanje reprograma dugovanja za komunalne usluge… »

SSP: Kragujevčanima nije potreban oftalmolog, već odgovorna vlast

Pressek pre 1 dan
Kragujevački odbor Stranke slobode i pravde podseća predsednika Srbije Aleksandra Vučića na brojna obećanja data građanima Kragujevca godinama unazad koja nisu ispunjena, a koja su predstavljala razvojnu šansu za naš grad. Naime, u ovoj stranci… »

I danas sunčano i toplo, od sutra naoblačenje sa kišom

iKragujevac pre 1 dan
U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo. Vetar će biti slab i umeren, u košavskom području povremeno i jak, jugoistočni i južni. Najniža temperatura od 12 do 19 stepeni, a najviša od 32 do 34 stepena Celzijusa, saopštio je Republički… »

Bez struje danas ovi potrošači u Kragujevcu

iKragujevac pre 1 dan
Elektrodistribucija Kragujevac bez struje danas ostavlja ove potrošače. Zbog radova, na rekonstrukciji niskonaponske mreže, dana 03.08.2020 god. u vremenskom periodu od 09.00.č do 11.00č. doći će do prekida u isporuci električne energije… »

Havarijska isključenja: Danas bez vode u Kragujevcu ove ulice

iKragujevac pre 1 dan
JKP Vodovod i kanalizacija bez vode ostavlja ove potrošače. Cvetojevac, Cvetojevac kod mosta na Auto putu ( od 08:00 do 11:00 časova ), ulična linija. Osojak, Osojak kod Ćirine prodavnice ( od 11:00 do 14:00 časova ), ulična linija. Sušica, ul… »

Još 14 osoba iz Kragujevca pozitivno na koronu

Pressek pre 2 dana
Među rezultatima 286 uzoraka, koji su u nedelju, stigli u Institut za javno zdravlje Kragujevac, 20 osoba je bilo pozitivno na korona virus. Zaraženi Covidom-19 je 14 osoba iz Kragujevca, 2 iz Aranđelovca, 1 Rača, 1 iz Batočine i 2 iz Knića. Ukupan… »

Današnji presek: Još 14 Kragujevčana pozitivno na koronu

iKragujevac pre 2 dana
Od 286 uzoraka, koji su stigli u kragujevački Institut za javno zdravlje do 15 sati, još 20 osoba pozitivno je na koronavirus. Među novozaraženima je 14 Kragujevčana, 2 osobe iz Aranđelovca, 1 iz Rače, 2 iz Knića, 1 iz Batočine, dok u Topoli i… »

Vremenska prognoza »

Kragujevac »
sreda
Delimično oblačno
Delimično oblačno
23 ˚C
četvrtak
Sipeća kiša
Sipeća kiša
15˚ / 24˚
petak
Jaka kiša povremeno
Jaka kiša povremeno
17˚ / 26˚

Vesti dana »