Kragujevac

Stojković: Rok za izgradnju Centra za matične ćelije u Kragujevcu probijen za više od dve godine

Danas pre 3 dana
Poznati genetičar Miodrag Stojković naveo je danas da se u svetu značajno ulaže u centre za matične ćelije, dok je rok za završetak Centra za matične ćelije u Kragujevcu „probijen za više od dve godine“. Kako je preneo portal „Ritam… »

„Muzički tonovi iz srpskih starina“

RT Kragujevac pre 3 dana
Svetsko premijerno izvođenje multimedijalnog koncertnog programa „Muzički tonovi iz srpskih starina“, na kom će nastupiti Andrej Jovanić na lauti, Milena Rajković na violini, Uroš Dojčinović na gitari i Milica Jakšić na violončelu, biće… »

Kragujevčanima stižu opomene za one koji duguju više od 1000 dinara

iKragujevac pre 3 dana
Do isteka roka za naplatu treće ovogodišnje rate poreza na imovinu, koji je po poreskom kalendaru utvrđen za 15. avgust, oko 60 procenata vlasnika sa teritorije Kragujevca izmirilo je svoje obaveze. U Gradskoj poreskoj upravi najavljuju da će svakome… »

Preporod preduzeća "Šumadija DES", posao za još 50 osoba sa invaliditetom

InfoKG pre 3 dana
Zbog starih dugova i realne opasnosti od likvidacije, lokalna samouprava u Kragujevcu je nedavno preuzela preduzeće "Šumadija DES" uz obavezu da izmiri sva potraživanja, investira u novu opremu, obezbedi posao za oko 50 radnika, pišu Večernje… »

Centar za matične ćelije trebalo da bude gotov 2017, gradilište napušteno

N1 Info pre 4 dana
Hoće li Srbija ostati bez pompezno najavljivanog Centra za izuzetnost sa bankom matičnih ćelija u Kragujevcu, koji je trebalo da bude izgrađen još 2017. godine, a gradnja nije daleko odmakla? Izvor: N1 U Srbiji političari svako malo postavljaju… »

Školski bazar od 23. do 25. avgusta

RT Kragujevac pre 4 dana
Javno komunalno preduzeće „Šumadija“ Kragujevac u saradnji sa zakupcima na Šarenoj pijaci organizovaće školski bazar od 23. do 25. avgusta. Roditelji će moći da, na jednom mestu, obezbede školski pribor po akcijskim cenama, ali i da svojim… »

Odlazak bio neminovan: Zašto je naš stručnjak napustio Srbiju

BizLife pre 3 dana
Foto: screenshot Jedan od naših najvećih naučnika i vodeći stručnjak u svetu u oblasti genetike, profesor dr Miodrag Stojković, otkrio je za Nedeljnik razloge zbog kojih je napustio Srbiju. Kada je pre nekoliko meseci profesor Stojković napustio… »

Fijat će proraditi u septembru, na devet dana

BizLife pre 3 dana
Foto: screenshot U svim fabrikama grupacije Fijat Krajsler automobili (FCA) u utorak je, nakon tradicionalnog tronedeljnog kolektivnog godišnjeg odmora, nastavljena proizvodnja vozila, osim u Kragujevcu i Torinu. Zaposleni u Torinu su na jednogodišnjem… »

Nema garsonjere bez 150 evra

Večernje novosti pre 3 dana
Uoči nove studentske godine velika potražnja za zakup stanova u univerzitetskim centrima. Najmanje nekretnine u centru Beograda do 300 evra. Kirije u Novom Sadu poskupele za 10 odsto. VLASNICI "viška" stanova u univerzitetskim centrima Srbije željno… »

„Glasovi Orfeja“ predstavili „Boje vremena“

RT Kragujevac pre 3 dana
Međunarodni festival kamernih horova i voklanih ansambala nastavljen je u Svečanoj sali Prve kragujevačke gimnazije nastupom Kamernog omladinskog sastava Glasovi Orfeja iz Bugarske. Pod dirigentskom palicom Venecije Karamanove, hor iz Sofije… »

Vremenska prognoza »

Kragujevac »
nedelja
Pretežno oblačno
Pretežno oblačno
21 ˚C
ponedeljak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
18˚ / 31˚
utorak
Pljuskovi
Pljuskovi
16˚ / 31˚

Vesti dana »