Tošić: Želimo da osvojimo Kup

Beta 23.04.2018

Fudbaler Partizana Zoran Tošić rekao je da će njegova ekipa učiniti sve da se plasira u finale Kupa Srbije i osvoji trofej, i da veruje da može da nadoknadi dva gola zaostatka u revanš utakmici polufinala protiv Čukaričkog.

Partizan je sinoć na svom terenu pobedio Čukarički sa 2:1, u utakmici 32. kola Super lige Srbije, četiri dana nakon što je izgubio od istog protivnika sa 2:4, u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa Srbije u kome brani trofej.

 

"Ubeđen sam da 9. maja možemo da pobedimo Čukarički sa dva gola razlike. Sve ćemo učiniti da obradujemo navijače i uđemo u finale. Hoćemo da osvojimo Kup", rekao je Tošić za klupski sajt.

Tošić je juče postigao oba gola za Partizan.

"Bilo je važno da se vratimo na pobednički kolosek i revanširamo Čukaričkom pred revanš u Kupu. Mogli smo da postignemo još nekoliko golova, primili smo jedan koji nas je uznemirio, ali na sreću trgli smo se i zasluženo pobedili. Hvala (Ognjenu) Ožegoviću na odličnoj asistenciji, počeo je da me sluša. Svaka čast Saši (Iliću), ponovo je pokazao koliko nam je bitan", naveo je Tošić.

(Beta, 04.23.2018)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Sport, najnovije vesti »