Повезане вести

Тошић: Ожеговић почео да слуша, хоћемо трофеј у Купу!

Тошић: Ожеговић почео да слуша, хоћемо трофеј у Купу!

Н1 Инфо 23.04.2018
Офанзивац Партизана Зоран Тошић био је задовољан после победе над Чукаричким у недељу, у утакмици у којој је био стрелац два гола, која су тиму из Хумске донела победу. Само неколико дана после пораза у првој полуфиналној… »
Тошић: Желимо да освојимо Куп

Тошић: Желимо да освојимо Куп

Бета 23.04.2018
Фудбалер Партизана Зоран Тошић рекао је да ће његова екипа учинити све да се пласира у финале Купа Србије и освоји трофеј, и да верује да може да надокнади два гола заостатка у реванш утакмици полуфинала против Чукаричког… »
Бамби Тошић: Ожеговић почео да ме слуша

Бамби Тошић: Ожеговић почео да ме слуша

Моззарт спорт 23.04.2018
Везиста Партизана уверен да бранилац трофеја може да постигне против Чукаричког два гола и у реваншу полуфинала Купа Србије. Може и овако: два гола Зорана Тошића за победу Партизана! Колико је само та једна реченица недостајала… »
СЛ - Фудбалер Партизана играч кола први пут од почетка сезоне!

СЛ - Фудбалер Партизана играч кола први пут од почетка сезоне!

Спортске.нет 23.04.2018
Крилни фудбалер Партизана Зоран Тошић именован је за најбољег играча 32. кола Супер лиге Србије. Првотимац београдског Партизана Зоран Тошић израстао је у јунака јучерашње победе коју су црно-бели остварили у дуелу са… »
Бамби Тошић: Ожеговић је почео да ме слуша

Бамби Тошић: Ожеговић је почео да ме слуша

Мондо 23.04.2018
Зоран Тошић се вратио у првим тим црно-белих у пуном сјајну. Његовим головима, Партизан победио жилави Чукарички. Поручује навијачима: "Можемо да надокнадимо предност Чукаричког, хоћемо Куп Србије!". Само неколико дана после… »
Плеј-оф Суперлиге: Тошић двоструки стрелац

Плеј-оф Суперлиге: Тошић двоструки стрелац

Дневник 23.04.2018
Фудбалери Партизана у другом колу плеј-офа победили су Чукарички са 2:1 (1:0). На тај начин црно-бели су се осветили ,,брђанима“ за недавни пораз у Купу. За разлику од Куп дуела, првенствени окршај између Партизана и Чукаричког… »
Скупа три бода црно-белих: Партизан се реванширао Чукаричком, али и остао без голмана Стојковића (видео)

Скупа три бода црно-белих: Партизан се реванширао Чукаричком, али и остао без голмана Стојковића (видео)

Вечерње новости 22.04.2018
Фудбалери Партизана победили су вечерас на свом терену Чукарички са 2:1 у последњој утакмици 32. кола Суперлиге Србије. ПАРТИЗАН се мучио са Чукаричким, па у борби за суперлигашке бодове стигао до победе - 2:1 (1:0). Да не беше… »

Вести дана »