Mijatović (SDPS) : Dogovor je da nema izjava posle sastanka sa Kukanom i Flekenštajnom

Beta 29.08.2019

Predstavnici vladajućih poslaničkih grupa Srpske napredne stranke (SNS) i Socijalističke partije Srbije završili su odvojene razgovore u Skupštini Srbije sa bivšim poslanicima Evropskog parlamenta Eduardom Kukanom i Knutom Flekenštajnom, posle kojih nisu davali izjave.

U toku je sastanak sa poslanicima vladajuće Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS), a kako je novinarima rekao Milorad Mijatović dogovor je da ne daju izjave novinarima.

Kukan i Flekenštajn danas će razgovarati sa predstavnicima svih poslaničkih grupa, ali i samostalnim poslanicima. Poslednji sastanka u parlamentu danas će biti u 17 časova.

Njih dvojica danas su prvo razgovarali sa poslanikom SNS Vladimirom Orlićem, a potom sa poslanicima SPS Đorđem Milićevićem, Neđom Jovanovićem i Žarkom Obradovićem.

Poslanik Dveri na sastanku sa Kukanom i Flekenštajnerom, radikali nisu došli na sastanakNa sastanaka sa bivšim poslanicima Evropskog parlamenta Eduardom Kukanom i Knutom Flekenštajnom došao je danas i predstavnik Dveri dok se poslanici Srpske radikalne stranke nisu pojavili.

Sa Knutom i Flekensštajnerom, iz pokreta Dveri razgovara poslanik Ivan Kostić.

Pre toga na odvojenim sastancima sa njih dvojicom i šefom delegacije EU Semom Fabricijem su bili poslanici Srpske napredne stranke, Socijalističke partije Srbije (SPS) i Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS).

Oni nisu davali izjave za medije navodeći da je dogovoreno da nema izjava. U prolazu novinarima su poslanici SPS i SDPS su kratko napomenuli da je sastanak bio konstruktivan.

(Beta, 08.29.2019)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »