Bastać: Vesić poslao batinaše da sakrije trošenje novca na besmislice

Beta 31.08.2019

Predsednik opštine Stari grad Marko Bastać saopštio je da je današnji incident na Trgu republike pokušaj zamenika gradonačelnika Gorana Vesića da sakrije koliko je tačno novca potrošio za besmislenu rekonstrukciju Trga republike čiji je krajnji domet ukidanje dve saobraćajne trake.

"Zato je nakon što je saznao da ćemo danas u 11 casova obeležiti svoju pobedu – vraćanje trolejbuskog saobraćaja preko Trga republike koji su hteli da ukinu – zakazao skup sa kojeg je pobegao", dodao je Bastać.

On je naveo da se Vesić, kad su prošli put odbornici hteli da ga pitaju zašto vara, laže i krade, sakrio iza žena koje rade u Skupštini grada i drugim javnim preduzećima, a danas je, umesto njih, na trg poslao Simu Spasića i čuvenog batinaša Panu.

Bastać je poručio Vesiću da može da beži, da nastavi da zagađuje javni prostor jezikom mržnje, može da nastavi da šalje batinaše na akcije opozicije, ali da se neće sakriti od moralne, političke i pravne odgovornosti zbog laži i prevara koji su, kako je naveo, jedini rezultat rada ovog režima.

(Beta, 08.31.2019)

Povezane vesti »

Ključne reči

Beograd, najnovije vesti »