Vučić uživo iz Kovina o Kosovu: Sa Grenelom sam imao ozbiljan, otvoren i odgovoran razgovor i tačka! Ljudi, niko nam ne nudi podelu, niko nam ne nudi ništa! Lepo mi dođe da se obesim kad čujem... (kurir TV)

Kurir 11.10.2019
Vučić uživo iz Kovina o Kosovu: Sa Grenelom sam imao ozbiljan, otvoren i odgovoran razgovor i tačka! Ljudi, niko nam ne…

Ja sam slušao tog gospodina koji preti mojoj ćerci maloletnoj, nisam naročito fasciniran ni njegovom hrabrošću, niti likom i delom kao neki u Beogradu, rekao je Vučić o Kurtiju dodajući da mu dođe da se "obesi o ovaj ovde vetrogenerator kad čuje gluposti kako je Amerika promenila svoj stav"

KOVIN - Imao sam ozbiljan, otvoren i odgovoran razgovor sa američkim ambasadorom u Nemačkoj i specijalnim izaslanikom predsednika Trampa Ričardom Grenelom i tačka. To je sve što mogu da kažem - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas u Kovinu obraćajući se novinarima posle otvaranja vetroparka Čibuk 1. Vučić je rekao da će povodom tog susreta izaći u javnost kad ozbiljno promisli šta će reći i šta nam je činiti jer mu cilj nije dobijanje političkih poena.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »