Повезане вести

Вучић о Косову: Нико нам ништа не нуди, нико неће ништа да нам да

Вучић о Косову: Нико нам ништа не нуди, нико неће ништа да нам да

Н1 Инфо 11.10.2019
Председник Србије Александар Вучић је изјавио да "у вези с Косовом нам нико ништа не нуди, нема понуде о подели Косова, нико неће да нам да ништа, и око 100 земаља које су признале Косово неће од тога одустати и хоће да виде… »
ТВ екипама Н1 и Ал Џазире забрањено да прате отварање ветропарка

ТВ екипама Н1 и Ал Џазире забрањено да прате отварање ветропарка

Глас Америке 11.10.2019
БЕОГРАД — Телевизијским екипама Н1 и Ал Џазира није дозвољен улазак на церемонију свечаног отварања ветропарка "Чибук 1" у месту Мракорак код Ковина. Директор Н1 каже за Глас Америке да је реч о скандалу, дискриминацији медија… »
Састанак с Гренелом за "промишљање", наводи медија за "конопче"

Састанак с Гренелом за "промишљање", наводи медија за "конопче"

Н1 Инфо 11.10.2019
Шта је Ричард Гренел поручио српским властима о решавању косовског проблема? То питање и даље остаје без одговора, али по свему судећи, ради се о сасвим другачијем приступу у односу на досадашњу политику меког притиска коју… »
Извештавање из села у Србији по правилима Емирата, без одговора о забрани за Н1

Извештавање из села у Србији по правилима Емирата, без одговора о забрани за Н1

Н1 Инфо 11.10.2019
Екипама телевизија Н1 и Ал Џазира забрањен је улазак на церемонију свечаног отварања ветропарка "Чибук 1" у Мраморку код Ковина. Када се наша екипа појавила речено је да не можемо да уђемо на догађај. И даље није познато због… »
УНС: Власник ветропарка Чибук код Ковина да се извини телевизијама Н1 и Ал Џазири

УНС: Власник ветропарка Чибук код Ковина да се извини телевизијама Н1 и Ал Џазири

Данас 11.10.2019
Удружење новинара Србије (УНС) изразило је данас протест због забране извештавања телевизијама Ал Џазира и Н1 са отварања ветропарка „Чибук 1“ у Мраморку код Ковина коју је наложио организатор тог догађаја и власник објекта… »

ИндексОнлине 11.10.2019
БЕОГРАД – Удружење новинара Србије (УНС) изразило је данас протест због забране извештавања телевизијама Ал Џазира и Н1 са отварања ветропарка “Чибук 1” у Мраморку код Ковина коју је наложио организатор тог догадјаја и… »
Вучић о Гренелу: Промислићу о сусрету и потом изаћи у јавност

Вучић о Гренелу: Промислићу о сусрету и потом изаћи у јавност

РТС 11.10.2019
Треба ми време да промислим о разговору са Ричардом Гренелом, специјалним изаслаником председника Доналда Трампа за дијалог Београда и Приштине, и да видим шта нам је даље чинити, рекао је председник Србије Александар Вучић… »
Вучић: Нико нам не нуди поделу Косова, не треба лагати народ

Вучић: Нико нам не нуди поделу Косова, не треба лагати народ

Бета 11.10.2019
Председник Србије Александар Вучић је данас изјавио да "у вези с Косовом нам нико ништа не нуди, нема понуде о подели Косова, нико неће да нам да ништа, и око 100 земаља које су признале Косово неће од тога одустати и хоће да… »
Вучић: Са Гренелом је разговор био озбиљан и отворен, али нећу о детаљима

Вучић: Са Гренелом је разговор био озбиљан и отворен, али нећу о детаљима

Данас 11.10.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је са специјалним изаслаником америчког председника Ричардом Гренелом имао озбиљан, отворен и одговоран разговор али да је то све што може да каже о томе. Председник Србије… »
Вучић уживо из Ковина о Косову: Са Гренелом сам имао озбиљан, отворен и одговоран разговор и тачка! Људи, нико нам не нуди…

Вучић уживо из Ковина о Косову: Са Гренелом сам имао озбиљан, отворен и одговоран разговор и тачка! Људи, нико нам не нуди…

Курир 11.10.2019
Ја сам слушао тог господина који прети мојој ћерци малолетној, нисам нарочито фасциниран ни његовом храброшћу, нити ликом и делом као неки у Београду, рекао је Вучић о Куртију додајући да му дође да се "обеси о овај овде… »
"Нико нам не нуди поделу, нико нам не нуди ништа": Вучић о Гренелу: Имали смо отворен и одговоран разговор

"Нико нам не нуди поделу, нико нам не нуди ништа": Вучић о Гренелу: Имали смо отворен и одговоран разговор

Блиц 11.10.2019
Имали смо озбиљан и отворен разговор, и то је све што могу да кажем, каже председник Србије Александар Вучић поводом састанка који је јуче имао са специјалним изаслаником САД за дијалог Београда и Приштине Ричардом Гренелом… »
Вучић: Са Гренелом је разговор био отворен али нећу о детаљима

Вучић: Са Гренелом је разговор био отворен али нећу о детаљима

Слободна Европа 11.10.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је са специјалним изаслаником америчког председника Ричардом Гренелом имао озбиљан, отворен и одговоран разговор али да је то све што може да каже о томе. "Ја, за разлику од… »
Састанци су увек тешки кад је тема КиМ, али никад није било овако: Васиљевић о сусрету са Гренелом

Састанци су увек тешки кад је тема КиМ, али никад није било овако: Васиљевић о сусрету са Гренелом

Телеграф 11.10.2019
Оно што је било чудно је да је први пут председник сам писао службену белешку са састанка, јер је разговор очигледно био доста тежак и он јуче није био вољан ни са нама о отме да разговара - рекла је Сузана Васиљевић. Саветница… »

Вести дана »