Povezane vesti
Vučić o Kosovu: Niko nam ništa ne nudi, niko neće ništa da nam da
N1 Info 11.10.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio da "u vezi s Kosovom nam niko ništa ne nudi, nema ponude o podeli Kosova, niko neće da nam da ništa, i oko 100 zemalja koje su priznale Kosovo neće od toga odustati i hoće da vide Srbiju bez Kosova"… »
TV ekipama N1 i Al Džazire zabranjeno da prate otvaranje vetroparka
Glas Amerike 11.10.2019
BEOGRAD — Televizijskim ekipama N1 i Al Džazira nije dozvoljen ulazak na ceremoniju svečanog otvaranja vetroparka "Čibuk 1" u mestu Mrakorak kod Kovina. Direktor N1 kaže za Glas Amerike da je reč o skandalu, diskriminaciji medija i namernom i… »
Izveštavanje iz sela u Srbiji po pravilima Emirata, bez odgovora o zabrani za N1
N1 Info 11.10.2019
Ekipama televizija N1 i Al Džazira zabranjen je ulazak na ceremoniju svečanog otvaranja vetroparka "Čibuk 1" u Mramorku kod Kovina. Kada se naša ekipa pojavila rečeno je da ne možemo da uđemo na događaj. I dalje nije poznato zbog čega je N1… »
Sastanak s Grenelom za "promišljanje", navodi medija za "konopče"
N1 Info 11.10.2019
Šta je Ričard Grenel poručio srpskim vlastima o rešavanju kosovskog problema? To pitanje i dalje ostaje bez odgovora, ali po svemu sudeći, radi se o sasvim drugačijem pristupu u odnosu na dosadašnju politiku mekog pritiska koju je vodila Evropska… »
UNS: Vlasnik vetroparka Čibuk kod Kovina da se izvini televizijama N1 i Al Džaziri
Danas 11.10.2019
Udruženje novinara Srbije (UNS) izrazilo je danas protest zbog zabrane izveštavanja televizijama Al Džazira i N1 sa otvaranja vetroparka „Čibuk 1“ u Mramorku kod Kovina koju je naložio organizator tog događaja i vlasnik objekta kompanija Masdar… »
UNS: Vlasnik vetroparka Čibuk kod Kovina da se izvini televizijama N1 i Al Džaziri
IndeksOnline 11.10.2019
BEOGRAD – Udruženje novinara Srbije (UNS) izrazilo je danas protest zbog zabrane izveštavanja televizijama Al Džazira i N1 sa otvaranja vetroparka “Čibuk 1” u Mramorku kod Kovina koju je naložio organizator tog dogadjaja i vlasnik objekta… »
Vučić o Grenelu: Promisliću o susretu i potom izaći u javnost
RTS 11.10.2019
Treba mi vreme da promislim o razgovoru sa Ričardom Grenelom, specijalnim izaslanikom predsednika Donalda Trampa za dijalog Beograda i Prištine, i da vidim šta nam je dalje činiti, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Dodaje da će tek nakon… »
Vučić: Niko nam ne nudi podelu Kosova, ne treba lagati narod
Beta 11.10.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas izjavio da "u vezi s Kosovom nam niko ništa ne nudi, nema ponude o podeli Kosova, niko neće da nam da ništa, i oko 100 zemalja koje su priznale Kosovo neće od toga odustati i hoće da vide Srbiju bez… »
Vučić: Sa Grenelom je razgovor bio ozbiljan i otvoren, ali neću o detaljima
Danas 11.10.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je sa specijalnim izaslanikom američkog predsednika Ričardom Grenelom imao ozbiljan, otvoren i odgovoran razgovor ali da je to sve što može da kaže o tome. Predsednik Srbije i Srpske napredne… »
Vučić uživo iz Kovina o Kosovu: Sa Grenelom sam imao ozbiljan, otvoren i odgovoran razgovor i tačka! Ljudi, niko nam ne…
Kurir 11.10.2019
Ja sam slušao tog gospodina koji preti mojoj ćerci maloletnoj, nisam naročito fasciniran ni njegovom hrabrošću, niti likom i delom kao neki u Beogradu, rekao je Vučić o Kurtiju dodajući da mu dođe da se "obesi o ovaj ovde vetrogenerator kad čuje… »
"Niko nam ne nudi podelu, niko nam ne nudi ništa": Vučić o Grenelu: Imali smo otvoren i odgovoran razgovor
Blic 11.10.2019
Imali smo ozbiljan i otvoren razgovor, i to je sve što mogu da kažem, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić povodom sastanka koji je juče imao sa specijalnim izaslanikom SAD za dijalog Beograda i Prištine Ričardom Grenelom. Kako je kazao, o… »
Vučić: Sa Grenelom je razgovor bio otvoren ali neću o detaljima
Slobodna Evropa 11.10.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je sa specijalnim izaslanikom američkog predsednika Ričardom Grenelom imao ozbiljan, otvoren i odgovoran razgovor ali da je to sve što može da kaže o tome. "Ja, za razliku od drugih… »
Sastanci su uvek teški kad je tema KiM, ali nikad nije bilo ovako: Vasiljević o susretu sa Grenelom
Telegraf 11.10.2019
Ono što je bilo čudno je da je prvi put predsednik sam pisao službenu belešku sa sastanka, jer je razgovor očigledno bio dosta težak i on juče nije bio voljan ni sa nama o otme da razgovara - rekla je Suzana Vasiljević. Savetnica predsednika… »
Vesti dana »
(BLOG) Završen treći dan blokade tužilaštva u Novom Sadu: U petak akcija „15 minuta za 15 žrtava“
N1 Info pre 23 minutajoš 180 povezanih
Vučić: Slovačka je bratska zemlja; Fico: Nikada nećemo izneveriti Srbiju po pitanju Kosova
RTS pre 23 minutajoš 40 povezanih
Kijev tvrdi da je Moskva ispalila balističku raketu, Kremlj bez komentara
BBC News pre 47 minutajoš 35 povezanih
Ovo je kuća u kojoj se krio Balijagić: Na neverovatno nepristupačnom terenu udaljena od svih, još se vide njegovi tragovi u snegu – meštani otkrivaju detalje, bio pijan pre hapšenja? (foto)
IndeksOnline pre 59 minutajoš 87 povezanih
Tragedija u Novom Sadu: Hapšenja zbog pada nadstrešnice i smrti 15 ljudi
BBC News pre 1 satjoš 29 povezanih