Trese se crna gora! Milov čovek predstavio predsednika opštine Šavnik: Nije mi važna biografija, već vera u Boga, svetosavlje i kosovski mit!

Pravda 30.01.2020  |  Vijesti
Trese se crna gora! Milov čovek predstavio predsednika opštine Šavnik: Nije mi važna biografija, već vera u Boga…

“Važno mi je da u ovom trenutku naš prijatelj i sugrađanin Vlatko Vuković ostane čovek, ostane veran Hristu, veran pravoslavlju, svetosavlju, krsnoj slavi i sveći, da ostane veran tradiciji drobnjačkog plemena i svoje ugledne porodice”, kazao je prilikom izbora Vlatka Vukovića za predsednika Opštine Šavnik, njegov partijski kolega i predsednik kluba odbornika Demokratske partije socijalista (DPS), Vladimir Tomić.

Vuković, koji je predsednik Opštinskog odbora DPS Šavnik i dosadašnji potpredsednik Opštine, na čelu Opštine Šavnik izabran je danas glasovima 19 odbornika vladajuće, DPS, dok su tri odbornika Demokratskog fronta (DF) i jedan Demokratske Crne Gore, bili uzdržani. Vuković je na ovu funkciju izabran jer je njegov prethodnik, Mijomir Vujačić, preminuo 1. januara ove godine. Tomić je na sednici Skupštine opštine, kazao da mu u ovom trenutku nije važna službena

Pročitajte još

Ključne reči

Balkan, najnovije vesti »