Ustanak za vreme vanrednog stanja: Vučiću odzvonilo? Kompletna srpska opozicija zajedno u borbi protiv strahovlade! (video)

Pravda 27.04.2020  |  direktno.rs
Ustanak za vreme vanrednog stanja: Vučiću odzvonilo? Kompletna srpska opozicija zajedno u borbi protiv strahovlade! (video)

Kompletna srpska opozicija, koja se danas okupila ispred Narodne skupštine u znak nezadovoljstva merama Vlade i vanrednim stanjem, najavila je protest u četvrtak na istom mestu od 18.00 do 20.10 časova. Takođe, kao i sinoć, i večeras od 20.05, a i narednih večeri, građani će bukom, pištaljkama i udaranjem u šerpe i dlanovima izraziti nezadovoljstvo merama Vlade i sveukupne aktuelne vlasti na čelu sa Aleksandrom Vučićem.

Stanovništvo će i za vreme prvomajskih praznika, kako sada stvari stoje, morati da provede 83 časa u karantinu, a jedinstvena opozicija povodom te odluke najavila je protest ispred Narodne skupštine koji će trajati od 18.00 do 20.10 časova. Pridružujem se apelu kolega iz "Ne davimo Beograd", akciji koju je predlagala i Socijaldemokratska stranka i profesor Slobodan Prvanović, da pokažemo protest protiv svega što nam se dešava, protiv najrigoroznijih mera u Evropi

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »