Šta još treba da se desi da bi priznao? Janjuš suočen sa detaljima afere sa Majom i dalje sve negira i tvrdi: Nikada se neću razvesti, žena me neće ostaviti!

Press 22.05.2020
Šta još treba da se desi da bi priznao? Janjuš suočen sa detaljima afere sa Majom i dalje sve negira i tvrdi: Nikada se…

Tokom sinoćnje emisije "Gledanje snimaka" pošteđeni nisu bili ni Marko Janjušević ni Maja Marinković. Naime, Maja je pre nekoliko dana priznala da je imala aferu sa Janjušem, a polako se iz dana u dan otkrivaju novi detalji ove veze. U Beloj kući sinoć je prikazan i snimak u kom ona priznaje aferu sa oženjenim Janjušem. U nastavku, kada su zadrugari komentarisali ovu temu, izbila je velika svađa za stolom, a Maja je rekla i kako joj je Janjuš samo deset minuta pre snimka ponovo izjavio ljubav.

Foto:pink Ovo je katastrofa svih katastrofa koje postoje! Ti nemaš potrebu da se mešaš u moj brak! Moj brak je divan! Ja tebi ovo nisam pričao, tebe je pogodila sujeta. Ne mogu da komentarišem ove budalaštine. Devojko, idi se blamiraj. Ja idem svojoj kući. Namerno radiš ove stvari. Kanališ me. Sram te bilo. Govoriš da sam ja ljubomoran na druge ljude, samo zato što si ljubomorna. Ja idem kući kod onih koje volim najviše na svetu, a ti si pi*ka kojoj sam sve pružio.

Povezane vesti »

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »