Press

Saznajemo Vučić telefonom razgovarao sa Boreljom, dobio zvaničnu potvrdu ko će biti izaslanik EU za Kosovo

Press pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je jutros telefonom sa visokim predstavnikom Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Đuzepom Boreljom, saznaje "Blic". Foto:blic Jedna od tema razgovora bio je i kandidat za specijalnog izaslanika… »

Zilha tužila eda za izdržavanje dece, a na sudu se nije pojavila: Fetićeva advokatica za Pink.rs otkrila i zbog čega se…

Press pre 3 sata
dis Edo Fetić rano jutros napustio je Belu kuću i zaputio se ka rodnom Novom Pazaru, gde je danas održano ročište povodom tužbe njegove još uvek zakonite supruge Zilhe Karišik, koja ga je tužila za izdržavanje dece, a kako smo ranije saznali… »

U Skupštini Srbije rasprava o Memorijalnom centru "Staro sajmište"

Press pre 3 sata
Poslanici Skupštine Srbije nastavili su danas rad raspravom o amandmanima na Predlog zakona o Memorijalnom centru "Staro sajmište". Foto:blic Oni su podržali u načelnoj raspravi taj zakon, ocenivši da je važno negovati kulturu sećanja, naročito, u… »

Joksimović: "Najvažnije je da nastavimo evropski put, videćemo po kojoj metodologiji"

Press pre 3 sata
"Nova metodologija za Srbiju, ako odlučimo da je primenimo, nije loša, ali nije ni ništa posebno bolja", kaže ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović. Foto:blic - Ona (nova metodologija) vodi ka vesštačkom ujednačavanju regiona, ali… »

Šešelju se raspada stranka

Press pre 3 sata
Lideru radikala Vojislavu Šešelju osipa se stranka. U Srpskoj radikalnoj stranci su podneli ostavke na sve partijske funkcije i dugogodišnji visoki funkcioneri. Foto:B92 To piše "Blic", koji kao glavne razloge za loše stanje u stranci navodi "pohlepu… »

Deo centra Beograda bez grejanja, radijatori će danas biti hladni u ovim ulicama

Press pre 3 sata
Stanarima pojedinih ulica koje se nalaze u samom centru Beograda prekinuta je isporuka toplotne energije oko 12 časova zbog neophodnih radova na delu toplovoda. Foto:blic Bez grejanja su potrošači u sledećim ulicama: Kopernikova od 2 do 18, Braće… »

"Oliver bi me podržao"

Press pre 3 sata
Nevenčana supruga ubijnog lidera SDP Olivera Ivanovića Milena Popović izjavila je za dnevni list "Danas" od petka da je već dugo razmišljala o učlanjenju u SNS. Foto:b92 Ona je istakla i da je učlanjenje u tu partiju njena lična odluka "da se… »

Pedofil ušao za devojčicom u poljski wc, pa je napao Predator iz Sopota osuđen na 5 godina zbog zlostavljanja rođake (7)

Press pre 7 sati
Zoran Nikolić (60) zvani Šilja iz Sopota osuđen je nepravosnažno na pet godina zatvora zbog nedozvoljenih polnih radnji, a žrtva ovog seksualnog predatora u julu prošle godine bila je njegova rođaka, koja je tada imala sedam godina! Foto:Blic… »

Pucača odao DNK sa flaše Na škaljarca u "mercedesu" ispalio 27 hitaca, pa pobegao, ali je napravio grešku

Press pre 7 sati
Podgoričanin Dragiša Bulatović uhapšen je u subotu zbog sumnje da je učestvovao u pokušaju ubistva pripadnika škaljarskog klana Igora Krstovića 29. januara ove godine u naselju Balijače. Foto:blic.rs Kako prenose crnogorske " Vijesti", Bulatović… »

Kuće za manje od evra: "Kupci moraju da ispune ove uslove"

Press pre 2 sata
Podravska opština Legrad koja se nalazi u Hrvatskoj raspisala je konkurs za prodaju nekretnina u njenom vlasništvu. Foto:b92 Radi se o neizgrađenim naseljima, kao i o naseljima sa kućama, od kojih je 19 u vlasništvu opštine, i čija se početna cena… »

Press, najnovije vesti »