Press

dRUMELODY, NewLand je tu, naše novo okruženje!

Press 11.12.2020
Frekvencija emocionalnog komunicaranja na najmanjoj je daljini. Ljudi i biljke veće digitalne dopadljivosti nego prirodne, dosegle je najveći stepen površnosti. Fizičko upravljanje osećajima je počelo. Osećaj ukusa, mirisa, a danas i dodira, ništa… »

Kiseli kupus: Saveznik dobrog zdravlja!

Press 17.11.2020
Doživljavate li kiseli kupus kao manje vrednu hranu? Razmislite još jednom, jer najnovije istraživanje pokazuje da je fermentirana hrana jako zdrava! Malo ko će to pomisliti, ali fermentirane namirnice – u narodu poznate kao kisele – su vrlo… »

Vučić čestitao Dan Kopnene vojske

Press 16.11.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas svim pripadnicima Kopnene vojske 16. novembar, Dan Kopnene vojske, navodeći da je siguran da će oni i u narednom periodu, uz podršku države, profesionalno i kvalitetno ispunjavati svoje zadatke… »

Nove mere u Beogradu! Danas zaseda Krizni štab, biće doneto nekoliko odluka koje će promeniti život u prestonici

Press 16.11.2020
Grad Beograd će, kao i uvek, sprovesti sve mere koje je juče donela Vlada Republike Srbije, izjavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić gostujući u jutarnjem programu TV Hepi. On je dodao da će Krizni štab Grada Beograda danas doneti… »

Dno dna! Kamere na Zlatiboru snimile mladića kako krade kutiju sa prilozima za lečenje male Minje

Press 16.11.2020
Na Zlatiboru, juče u poslepodnevnim časovima, ukradena je kutija sa dobrovoljnim prilozima za lečenje male, teško obolele Minje Matić, a sigurnosne kamere su snimile ovaj događaj. Foto:blic Ako je suditi po video zapisima, lopov je mlađi muškarac… »

Kako radiš takva i plata Ponovo na "stolu" platni razredi za radnike u javnom sektoru, a ono što donose neće svima ići…

Press 16.11.2020
Platni razredi, odnosno ista plata za isti posao u javnom sekoru ponovo su na dnevnom redu. Do sada se na uvođenju novog načina vrednovanja rada koji se plaća iz budžeta države radilo više puta. Sada je novi ministar prosvete Branko Ružić izjavio… »

Ovo se ne radi jednom šampionu kakav je Novak! ATP ponizio Đokovića kao nikada, i to čestitkom! Navijači ne mogu da veruju

Press 16.11.2020
Novak Đoković šesti put u karijeri završava sezonu na broju jedan ATP liste što je dosad u tenisu pošlo za rukom još samo Pitu Samprasu. Foto:blic Srbin je prema tome najveći teniser današnjice, a ATP je čestitkom razbesneo više navijača… »

Njen je Favorito! Maja jasno stavila do znanja da je između Janjuša i nje sve kao pre!

Press 16.11.2020
Marko Janjušević Janjuš premestio se, pa otišao u ekonomsko dvorište, gde su inače često boravili Maja Marinković i on, kada su bili u velikoj ljubavi. Foto:blic . Čim je zauzeo mesto, odmah je krenula pesma "Favorito", koja je obeležila njihovu… »

Ove noći su otkazale sve kočnice! Janjuševa bivša dokusurila Cara, kao furija napustio kuću, pa završio u suzama! Tara…

Press 16.11.2020
Nedelja u "Zadruzi" uvek je poseban dan, jer Bela kuća zauvek ostaje bez jednog stanara. Foto:pink Vrlo često ne može ni da se nasluti ko bi, od nominovanih, mogao biti izbačen odlukom glasova publike, a sada je karta pala na Anđelu Milenković… »

Odvikavanje od šećera: Počnite odmah!

Press 16.11.2020
Svako ko iole brine o svojoj ishrani, do sada je naučio da su slatkiši, ali i sve namirnice sa dodatnim šećerom i veštačkim zaslađivačima pošast današnjice. Šećer se ne odražava negativno samo na našu liniju, nego i na zdravlje, a… »