Slobodan Prvanović nikad brutalniji! Zar vas što podržavate ovu vlast nije sramota? Ne smeta vam to što pljačkaju Srbiju?

Pravda 05.06.2020  |  Direktno.rs
Slobodan Prvanović nikad brutalniji! Zar vas što podržavate ovu vlast nije sramota? Ne smeta vam to što pljačkaju Srbiju?

Zar vas što podržavate ovu vlast nije sramota? Ne smeta vam to što su izneverili predizborna obećanja, što pljačkaju Srbiju više nego oni protiv kojih su bili, što skrivaju istinu o tome šta i kako rade, što se na vlasti održavaju samo zahvaljujući obmanjivanju naroda, što ucenjuju i podmićuju ljude da glasaju za njih, što zloupotrebljavaju pozicije da bi se neotesano bogatili, što su najgorem šljamu omogućili da orgija po državnim organima i institucijama?

Piše: Slobodan Prvanović, naučni saradnik na Institutu za fiziku Pravdate to što podržavate ove neprijatelje Srbije i naroda time što morate deci da obezbedite hleb. A, da li vam je palo na pamet da će vas se deca stideti i da će vas prezirati što ste ih hranili prljavim rukama? Da li zaista to radite zbog vaše dece, ili se iza njih krijete i njih koristite da sakrijete sopstveni kukavičluk ili poltronstvo? Zar vas poštene i pristojne ljude, patriote, nije sramota

Pravda »

Društvo, najnovije vesti »