Totalno rasulo među demokratama: Dve sednice u dva različita grada, deo okupljen oko Lutovca smenio sekretara DS-a Gorana Jaića!

Pravda 28.06.2020  |  Blic
Totalno rasulo među demokratama: Dve sednice u dva različita grada, deo okupljen oko Lutovca smenio sekretara DS-a Gorana…

Rat u Demokratskoj stranci ne jenjava. Dok su demokrate nastavak sednice Glavnog odbora zakazali za danas u podne u Šabačkom pozorištu, drugi, pobunjeni deo najavio je skup ispred Doma omladine u Beogradu. Sednice su u toku, a Demokratska stranka je na svojoj Tviter stranici objavila da je smenjen dosadašnji sekretar stranke Goran Jaić.

Kako se navodi u objavi stoji da je svih 196 članova koji prisustvuju sednici glasali su za Jaićevu smenu. Da se drama u najstarijoj stranci u Srbiji nije završila na poslednjoj sednici GO kada je došlo do verbalnih okršaja, guranja i onesvešćivanja jedne članice, pokazuju i današnja dva paralelna događaja zakazana u isto vreme, ali na različitom mestu. Demokrate su počele sednicu u Šapcu, a kako navode na svojoj Tviter stranici na njoj prisustvuje 196 članova.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »