Американци, стидите се, зар је најбољи тенисер планете заслужио овако нешто?!
Телеграф 06.09.2020 | Телеграф.рс

У тренутку када се борите за историју, елиминација је страшна одлука, а правила су подложна разматрању
Новак Ђоковић је доживео да на УС Опену буде дисквалификован у осмини финала и једном од најбизарнијих епилога које је свет тениса икада видео. Освајач 17 Гренд слем титула је избачен с турнира јер је случајно после претрпљеног брејка погодио лоптицом жену које је стајала иза основне линије као помоћни судија. Она се срушила на земљу као да је погођена метком и мада је тешко рећи колико је заиста по њу био болан тај ударац, он бар преко камера није деловао







