Dveri u proglasu vlastima: Odgovaraćete zbog epidemije laži i bezakonja

Beta 13.12.2020

Srpski pokret Dveri uputio je danas proglas u kojem je poručio predstavnicima vlasti da će morati da odgovaraju zbog "epidemije laži i bezakonja", zbog svega što su uradili "našem narodu i državi, dovodeći u opasnost javno zdravlje i ustavni poredak".

"Promena vlasti neće značiti samo odlazak jedne i dolazak druge garniture vlastodržaca, a da sve ostane isto kao toliko puta do sada, već promenu kompletnog korumpiranog političkog sistema koji ovde traje 30 godina, a koji je u vreme ove vlasti doživeo vrhunac", poručile su Dveri.

"Možete da radite šta hoćete, ali ne i dokle hoćete", upozoravaju iz tog pokreta.

"Već jednom ste u julu osetili bes i glas naroda zbog svih laži i manipulacija kojima ste se služili. Možda trenutno dok traje ova misteriozna bolest i ljudi oko nas umiru možete da izbegavate odgovornost, ali od nje ne možete pobeći", navele su Dveri.

"Toliko je razloga za vašu smenu i krivičnu odgovornost: od izdaje Кosova i Metohije, preko kriminala i korupcije do urušavanja demokratije i svih državnih institucija, ali ono što radite za vreme ove pandemije biće kap koja je prelila čašu laži i bezakonja, zbog koje ćete izgubiti vlast", naglasile su Dveri u proglasu protiv epidemije laži i bezakonja.

(Beta, 12.13.2020)

Dveri »

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »