Dveri

Mitrović reagovao na tvrdnje Obradovića: To su gnusne laži i izmišljotine

Cenzolovka pre 1 sat
Vlasnik kompanije Pink Željko Mitrović danas je, kao „gnusnu laž i izmišljotinu“, odbacio tvrdnju predsednika Dveri Boška Obradovića da Pink duguje porez u iznosu od 250 miliona dinara. Snimak ekrana, TV Pink YouTube On je u pisanoj izjavi… »

Kostić: Došlo je vreme da glasači DPS-a okrenu leđa Đukanoviću zarad spasa Crne Gore

Danas pre 2 sata
„Politika DPS-a i Mila Đukanovića se vodi makijavelističkim principom da cilj opravdava sredstva“, ocenio je potpresednik pokreta Dveri, Ivan Kostić, u saopštenju. On je naveo da je „vlast u Crnoj Gori je spremna na sve: da promeni identitet i… »

Udružena opozicija Srbije – početak ne obećava

Dojče vele pre 2 sata
Politička scena u Srbiji dobila je novu organizaciju – Udruženu opoziciju Srbije. Proklamovani cilj je „smena režima“, ali stiče se utisak da je glavni razlog formiranja zapravo raskid s pokretom Dveri. Formiranjem Udružene opozicije Srbije… »

Tadić neće u nejasne projekte: Kritike na račun novog saveza stižu i iz redova opozicije

Večernje novosti pre 2 sata
TRANSFORMACIJA SzS u Udruženu opoziciju Srbije izavala je kritike i u delu opozicije, uključujući i Demokratsku stranku koja je član novog-starog saveza. Udruženu opoziciju Srbije formirale su stranke koje su bile okupljene u Savezu za Srbiju, izuzev… »

Mitrović reagovao na tvrdnje Obradovića: To su gnusne laži i izmišljotine

Danas pre 16 sati
Vlasnik kompanije Pink Željko Mitrović danas je, kao „gnusnu laž i izmišljotinu“, odbacio tvrdnju predsednika Dveri Boška Obradovića da Pink duguje porez u iznosu od 250 miliona dinara. On je u pisanoj izjavi najavio da će na tvrdnje… »

“Mi se razlikujemo od opozicije, konzervativni smo, demohrišćani…”: Novi politički program Dveri u septembru

Nedeljnik pre 14 sati
Foto Nedeljnik Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović najavio je večeras da će taj pokret u septembru izaći sa novim političkim programom, baziranim na konzervativizmu i demohrišćanskoj politici. “Novi program će biti veoma interesantan. Pre… »

Obradović: Novi politički program Dveri u septembru

Novi magazin pre 14 sati
Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović najavio je večeras da će taj pokret u septembru izaći sa novim političkim programom, baziranim na konzervativizmu i demohrišćanskoj politici. "Novi program će biti veoma interesantan. Pre svega, obnova… »

Rebrendiranje opozicije

Morava info pre 13 sati
Piše: Andrej Ivanji, Vreme Savez za Srbiju minus Dveri jednako je Udružena opozicija Srbije. Osim što je trupa opozicionih lidera SzS-a ostala bez Boška Obradovića i promenila ime u UOS, sve drugo je suštinski ostalo isto. Kao što je cilj dvanaest… »

Obradović: Novi politički program u septembru

Nova pre 14 sati
Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović najavio je večeras da će taj pokret u septembru izaći sa novim političkim programom, baziranim na konzervativizmu i demohrišćanskoj politici. “Novi program će biti veoma interesantan. Pre svega, obnova… »

Bivši poslanici se odriču naknada iz Skupštine

Nova pre 17 sati
Neki od "najpoznatijih" opozicionih poslanika, sa dugim parlamentarnim stažom, koji u naredne četiri godine neće sedeti u skupštinskim klupama, odlučili su, kako su izjavili Tanjugu, da se odreknu naknade, nakon prestanka mandata, na koju po zakonu… »

Vesti dana »