Dveri

Obradović: Dosta je bilo čekanja

Jug press pre 5 sati
LESKOVAC Boško Obradović, lider Srpskog pokreta Dveri, u intervjuu za Regionalnu informativnu agenciju JUGpres govorio je o odnosima unutar opozicije, aktulenom političkom trenutku u Srbiji i planovima Dveri. On smatra Leskovac jednim od najjačih… »

Dveri Niš: Gde je 500 miliona dinara koji su plaćeni JKP Mediani za upravljanje otpadom

Jug press pre 1 dan
NIŠ Gradski odbor Dveri Niš pita u saopštenju, a povodom saglasnosti Gradskog veća na povećanja cene odvoza otpada JKP Mediana za 20%, taj organi i gradonačelnicu Draganu Sotirovski Gradsko veće i gradonačenica Sotirovski gde je 500 miliona dinara… »

Dveri: „Promena sistema- sport za sve građane niša“

Jug press pre 1 dan
NIŠ Dveri Niš su danas predstavile Program za sport „PROMENA SISTEMA- SPORT ZA SVE građane Niša “ u kome su dali analizu stanja u niškom sportu, koji je nekada bio izvor ponosa građana Niša i važan deo nacionalnog identiteta, a danas je… »

Nebojša Zelenović: Sve je u našim rukama

Novi magazin pre 2 dana
Jedna od ključnih zamerki ovom procesu jeste neprincipijelno partnerstvo unutar opozicije. Kako pomiriti različitost političkih programa unutar zajedničkog procesa? Na primer: Ne davimo Beograd i SSP? Dveri i SDS? Odgovor je jasan: ishod predizbora NE… »

Ikonostas plaćen sedam kilograma zlata: Nesvakidašnja lepota u crkvi u Pirotu /video/

Sputnik pre 2 dana
U Crkvi Rođenja Hristovog u Pirotu u toku je restauracija ikonostasa iz sredine 19. veka za koji stručnjaci tvrde da je neprocenjive vrednosti. Izrada ovog ikonostasa plaćena je sa sedam kilograma zlata, a stručnjaci i konzervatori kažu da je u… »

Dveri predstavile svoj program za sport „Promena sistema-sport za sve građane Niša“

Jugmedia pre 2 dana
Predsednik Saveta za sport Gradskog odbora Dveri u Nišu Ivan Krstić je govorio o konkretnim merama koje će Dveri Niš preduzeti u svakom od pet segmenata Programa za sport., pa je u segmentu – Sport i mladi, istakao da se zapuštenost fizičkog… »

Za ljudska prava ne postoji druga strana

Danas pre 2 dana
Povodom teksta predsednice Dveri Beograd Radmile Vasić "SNS se krije iza Gordane Čomić" (Danas, 20. april) Dokle će Dveri svoju borbu protiv LGBT populacije kriti iza paravana borbe za očuvanje porodice? LGBT osobe nisu tikve bez korena, već imaju… »

Izrada je plaćena sa sedam kilograma zlata, ikonostas pravili majstori iz Samokova

RTS pre 2 dana
U Crkvi Rođenja Hristovog u Pirotu u toku je restauracija ikonostasa iz sredine 19. veka za koji stručnjaci tvrde da je neprocenjive vrednosti. Mnogi detalji su rađeni pozlatom i srebrom. Zahtevan konzervatorski posao trajaće oko tri godine. Prikaz… »

Dveri Čačak: Borac žrtveno jagnje rata kriminalnih klanova u SNS

Morava info pre 2 dana
ČAČAK – Gradska organizacija u Čačku Dveri oglasila se povodom aktuelnih događanja u vezi sa FK Borac 1926. Saopštenje prenosimo u celosti: Milun Todorović je ponovo oštetio Borac jer njegov privatan sukob sa drugim klanovima u SNS-u je ovaj put… »

Dveri: Rezoluciju o genocidu u NDH staviti na dnevni red parlamenta

Politika pre 3 dana
Pokret Dveri pozvao je danas predsednika Skupštine Srbije Ivicu Dačića da stavi na dnevni red sednice parlamenta predlog Rezolucije o genocidu u NDH nad Srbima, Jevrejima i Romima, koji je nedavno predat Skupštini, ističući da je kultura sećanja na… »

Vesti dana »

U Beogradu manji broj obolelih – 540, a u Novom Sadu 147 slučajeva

Vesti online pre 56 minutajoš 28 povezanih

Đoković u polufinalu Serbia opena

Dnevnik pre 37 minutajoš 28 povezanih

"Mi i Albanci bićemo najbrojniji"

B92 pre 3 satajoš 28 povezanih

Jutka odslužio tromesečnu zatvorsku kaznu

Politika pre 37 minutajoš 25 povezanih