Dveri

“Nestranačke ličnosti u pregovorima sa vlastima i dva jasna zahteva…”

Nedeljnik pre 16 dana
Printscreen/YouTube/N1 (Beta) – Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je da glavni zahtevi u dijalogu vlasti i opozicije moraju biti slobodni mediji “od šest do devet meseci pre izbora” i mehanizam kontrole predizbornog procesa… »

Obradović: Glavni zahtevi slobodni mediji i kontrola predizbornog procesa

N1 Info pre 16 dana
Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je da glavni zahtevi u dijalogu vlasti i opozicije moraju biti slobodni mediji "od šest do devet meseci pre izbora" i mehanizam kontrole predizbornog procesa. Obradović je za današnje izdanje lista… »

Boško Obradović „razvalio“ Tadića: „POVUCI se iz politike“

U centar pre 17 dana
„Ako neko nike smeo do sada da izgovori javno ja moram, u ime svih nas koji smo bili opozicija i prošloj i sadašnjoj vlasti; zamolio bih Borisa Tadića , a i mnoge druge iz bivšeg rezima, da se povuku iz politike. Uradili su sve sto su mogli i rekli… »

Dveri: Epidemiološke nelogičnosti

Jug press pre 17 dana
LESKOVAC Predsednik Okružnog odbora Dveri Marko Mladenović je kao primer nelogičnosti naveo zatvaranje prodajnih objekata, upitavši u čemu je razlika između hipermarketa koji radi punom parom i kafića koji ne može da radi i dolazi na ivicu… »

Obradović: Tadić da se povuče iz politike, Vučić je reakcija naroda na njegovu lošu vlast

Danas pre 17 dana
Lider Dveri Boško Obradović „zamolio“ je danas bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića kao i „mnoge druge iz bivšeg režima“ da se povuku iz politike, navodeći da nije bilo njih „ne bi bilo ni Aleksandra Vučića“. Obradović je za… »

Jovanović: Narod podeljen kao žiletom, i „vakseri“ i „antivakseri“ se gledaju kroz nišan

Jugmedia pre 17 dana
Predsednik Gradskog odbora Srpskog pokreta Dveri Leskovac Igor Jovanović ocenio je danas da je Srbija, generalno, podeljena zemlja, a govoreći o merama protiv Kovida-19, on je rekao da su one nelogične i kontradiktorne, pa se stiglo dotle da se i… »

„Naljutiće se šef?!“

Jugmedia pre 17 dana
Član Gradskog odbora Srpskog pokreta Dveri Marko Tode Mladenović pitao je danas koja je razlika izmeđi kafića i hipermarketa pa su jedni na ivici bankrota a drugi rade punom parom i izjavio da leskovački ugostitelji ne smeju da se pobune plašeći se… »

Obradović: Tadić da se povuče iz politike, Vučić je reakcija naroda na njegovu lošu vlast

Beta pre 17 dana
Lider Dveri Boško Obradović "zamolio" je danas bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića kao i "mnoge druge iz bivšeg režima" da se povuku iz politike, navodeći da nije bilo njih "ne bi bilo ni Aleksandra Vučića". Obradović je za portal Nova.rs… »

Boško Obradović napao Tadića: Povuci se iz politike! Lider SDS mu nije ostao dužan, odmah mu uzvratio

Kurir pre 17 dana
Lider Dveri Boško Obradović oštro je napao lidera SDS Borisa Tadića, kojem je poručio da treba da se povuče iz politike. - Zamolio bih Borisa Tadića, a i mnoge druge iz bivšeg režima, da se povuku iz politike. Uradili su sve što su mogli i rekli… »

Obradović: Tadić da ode iz politike, a ne da deli lekcije

Nova pre 18 dana
"Ako to niko do sada nije smeo da izgovori javno ja moram, u ime svih nas koji smo bili opozicija i prošloj i sadašnjoj vlasti: zamolio bih Borisa Tadića, a i mnoge druge iz bivšeg režima, da se povuku iz politike. Uradili su sve što su mogli i… »

Vesti dana »