Dveri

Boško hoće da šefuje: Raspiruje se rat za čelnu poziciju u bloku partija koje se bore protiv vlasti

Večernje novosti pre 14 dana
U SRPSKOJ opoziciji ponovo se rasplamsava rat za čelnu poziciju na ovom delu političke scene, a pored Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i Borisa Tadića, kao pretendent za šefovsku poziciju sve agresivnije se nameće i lider Dveri Boško Obradović. On… »

Obradović: Možda se povučemo iz opozicije i napravimo novu! Evo zašto neću vakcinu

Pravda pre 14 dana
U Srbiji trenutno ne postoji normalan politički život tako da nema osnova ni za kakav međustranački dijalog. Jedino ima smisla organizovati pregovore između predstavnika ujedinjene vlasti i predstavnika ujedinjene opozicije oko uslova za slobodne i… »

Utisak nedelje: Đilas, Stupar i Obradović

Nova pre 14 dana
To što u opoziciji ljudi ne misle na isti način, ne znači da su u svađi, rekao je lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas i naveo da "građane samo interesuje kako će ovo zlo da ode i kako ćemo da ih skinemo sa vlasti". Novinar Slobodan Stuper… »

Obradović: Možda se povučemo iz opozicije

Glas Zapadne Srbije pre 14 dana
Lider Dveri Boško Obradović poručio je danas da postoji mogućnost da se Dveri povuku iz "ovakve opozicije" i da prave novu, ako se, kako je rekao, nastavi sveukupna neozbiljnost. "Mi moramo da sarađujemo u borbi za smenu aktuelne vlasti", rekao je on… »

Obradović: Možda se povučemo iz opozicije i napravimo novu!

Pravda pre 14 dana
U Srbiji trenutno ne postoji normalan politički život tako da nema osnova ni za kakav međustranački dijalog. Jedino ima smisla organizovati pregovore između predstavnika ujedinjene vlasti i predstavnika ujedinjene opozicije oko uslova za slobodne i… »

Obradović: Možda se povučemo iz opozicije

RTV pre 14 dana
BEOGRAD - Lider Dveri Boško Obradović poručio je danas da postoji mogućnost da se Dveri povuku iz "ovakve opozicije" i da prave novu, ako se, kako je rekao, nastavi sveukupna neozbiljnost. "Mi moramo da sarađujemo u borbi za smenu aktuelne vlasti"… »

Možda se povučemo iz opozicije: Obradović: Ne želim da budem deo propuštenih šansi

Blic pre 14 dana
Lider Dveri Boško Obradović poručio je danas da postoji mogućnost da se Dveri povuku iz "ovakve opozicije" i da prave novu, ako se, kako je rekao, nastavi sveukupna neozbiljnost. - Mi moramo da sarađujemo u borbi za smenu aktuelne vlasti - rekao je… »

Obradović: Nije isključeno da Dveri budu deo nove opozicije, ova je neozbiljna

Morava info pre 14 dana
ČAČAK – Predsednik Dveri Boško Obradović izjavio je da postoji mogućnost da se taj pokret povuče iz “ovakve“ opozicije i da pravi novu, ako se nastavi “sveukupna neozbiljnost“ u opozicionim redovima. Obradović je rekao da on i pokret koji… »

Odloženo suđenje Bošku Obradoviću: Sledeće zakazano za 7. maj

Srbija danas pre 14 dana
Do odlaganja je došlo zbog izostanka optuženog Slaviše Miletića, koji je imao kontakt sa osobom zaraženom koronavirusom. Suđenje lideru Pokreta Dveri Bošku Obradoviću i još trojici članova te stranke, povodom optužbi za nasilničko ponašanje… »

Obradović: Možda se povučemo iz opozicije i napravimo novu

Nova pre 15 dana
"U Srbiji trenutno ne postoji normalan politički život tako da nema osnova ni za kakav međustranački dijalog. Jedino ima smisla organizovati pregovore između predstavnika ujedinjene vlasti i predstavnika ujedinjene opozicije oko uslova za slobodne i… »

Vesti dana »