Dveri

Dveri: Postoji dokaz ‘krađe glasova’ na junskim izborima u Srbiji 2020.

Danas pre 10 dana
Pokrajinski odbor Pokreta Dveri za Kosovo je danas saopštio da postoji dokaz „krađe glasova“ na izborima u Srbiji juna prošle godine. Pokret je pozvao građane koji su bojkotovali te izbore, da traže pisane odgovore Republičke izborne komisije… »

Dveri: Postoji dokaz ‘krađe glasova’ na junskim izborima u Srbiji 2020.

Nedeljnik pre 10 dana
Printscreen/YouTube/Zamediatelevizija (Beta) – Pokrajinski odbor Pokreta Dveri za Kosovo je danas saopštio da postoji dokaz “krađe glasova” na izborima u Srbiji juna prošle godine. Pokret je pozvao građane koji su bojkotovali te izbore, da… »

Dveri: Postoji dokaz za krađu glasova na junskim izborima

Nova pre 10 dana
Pokrajinski odbor Pokreta Dveri za Kosovo je danas saopštio da postoji dokaz "krađe glasova" na izborima u Srbiji juna prošle godine. Pokret je pozvao građane koji su bojkotovali te izbore, da traže pisane odgovore Republičke izborne komisije (RIK)… »

Svi opskurni saradnici antivakserke Jovane Stojković

Nova pre 10 dana
Pretres stana antivakserke Jovane Stojković i saslušanje zbog izazivanja i širenja panike, sa još pet zagovornika njenih ideja, ponovo je podigla prašinu u javnosti i opomenula nas koliko je postojanje ovakvih grupa opasno po celo društvo. Svoju… »

Dveri: Nacrt zakona o istopolnim zajednicama maska za brak

Beta pre 11 dana
Potpredsednik Srpskog pokreta Dveri Tamara Milenković Кerković ocenila je danas da nacrt zakona o istopolnim zajednicama ima marketinški cilj i da je radjen zbog političkog interesa umesto zaštite ljudskih prava. "Ni ljudska, a ni manjinska prava, a… »

Dveri: Nacrt zakona o istopolnim zajednicama maska za brak

Nova pre 11 dana
Potpredsednik Srpskog pokreta Dveri Tamara Milenković Кerković ocenila je danas da nacrt zakona o istopolnim zajednicama ima marketinški cilj i da je rađen zbog političkog interesa umesto zaštite ljudskih prava. “Ni ljudska, a ni manjinska prava… »

Obradović: Jučerašnja hapšenja neprihvatljiva, krivično će odgovarati režim i krizni štab

Pravda pre 11 dana
Sve kontroverze koje postoje u javnosti po pitanju pandemije i vakcinacije treba da budu predmet javnih rasprava u kojima će učestvovati stručnjaci za ove teme, dok je hapšenje zbog drugačijeg mišljenja i gušenje slobode misli i govora u… »

Dveri traže puštanje na slobodu petoro uhapšenih

Novi magazin pre 11 dana
Pokret Dveri je danas zatražio "hitno puštanje na slobodu" petoro gradjana Srbije, koji su, kako prenose mediji, uhapšeni kao protivnici vakcinisanja - "antivakseri". Dveri osudjuju hapšenje "zbog verbalnog delikta i slobodnog izražavanja misli u 21… »

Dveri: Kada nema države, nema ni zdravog vazduha

Morava info pre 12 dana
ČAČAK – Gradska organizacija Dveri oglasila se povodom situacije u vezi sa kvalitetom vazduha u gradu na Moravi. Saopštenje prenosimo u celosti: Da li je Milun Magistar Todorović – kao član Predsedništa gde se o svemu odlučuje – učinio bilo… »

Da li je načelnica Uprave za građevinarstvo poklonila „Delti“ javnu zelenu površinu u zamenu za „đubre“?

Jug press pre 12 dana
NIŠ Iza narušavanja životne sredine i javnog interesa uvek se krije ekonomski, i uvek privatni interes, saopštio je Gradski odbor Dveri u Nišu. “Niška javnost je dobila i odgovor na pitanje zbog čega je doneta Odluka o seči kedrova sa javne… »

Vesti dana »