Dveri

Obradović: Možda se povučemo iz opozicije i napravimo novu! Evo zašto neću vakcinu

Pravda pre 18 dana
U Srbiji trenutno ne postoji normalan politički život tako da nema osnova ni za kakav međustranački dijalog. Jedino ima smisla organizovati pregovore između predstavnika ujedinjene vlasti i predstavnika ujedinjene opozicije oko uslova za slobodne i… »

Utisak nedelje: Đilas, Stupar i Obradović

Nova pre 18 dana
To što u opoziciji ljudi ne misle na isti način, ne znači da su u svađi, rekao je lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas i naveo da "građane samo interesuje kako će ovo zlo da ode i kako ćemo da ih skinemo sa vlasti". Novinar Slobodan Stuper… »

Obradović: Možda se povučemo iz opozicije

Glas Zapadne Srbije pre 18 dana
Lider Dveri Boško Obradović poručio je danas da postoji mogućnost da se Dveri povuku iz "ovakve opozicije" i da prave novu, ako se, kako je rekao, nastavi sveukupna neozbiljnost. "Mi moramo da sarađujemo u borbi za smenu aktuelne vlasti", rekao je on… »

Obradović: Možda se povučemo iz opozicije i napravimo novu!

Pravda pre 18 dana
U Srbiji trenutno ne postoji normalan politički život tako da nema osnova ni za kakav međustranački dijalog. Jedino ima smisla organizovati pregovore između predstavnika ujedinjene vlasti i predstavnika ujedinjene opozicije oko uslova za slobodne i… »

Obradović: Možda se povučemo iz opozicije

RTV pre 19 dana
BEOGRAD - Lider Dveri Boško Obradović poručio je danas da postoji mogućnost da se Dveri povuku iz "ovakve opozicije" i da prave novu, ako se, kako je rekao, nastavi sveukupna neozbiljnost. "Mi moramo da sarađujemo u borbi za smenu aktuelne vlasti"… »

Možda se povučemo iz opozicije: Obradović: Ne želim da budem deo propuštenih šansi

Blic pre 19 dana
Lider Dveri Boško Obradović poručio je danas da postoji mogućnost da se Dveri povuku iz "ovakve opozicije" i da prave novu, ako se, kako je rekao, nastavi sveukupna neozbiljnost. - Mi moramo da sarađujemo u borbi za smenu aktuelne vlasti - rekao je… »

Obradović: Nije isključeno da Dveri budu deo nove opozicije, ova je neozbiljna

Morava info pre 19 dana
ČAČAK – Predsednik Dveri Boško Obradović izjavio je da postoji mogućnost da se taj pokret povuče iz “ovakve“ opozicije i da pravi novu, ako se nastavi “sveukupna neozbiljnost“ u opozicionim redovima. Obradović je rekao da on i pokret koji… »

Odloženo suđenje Bošku Obradoviću: Sledeće zakazano za 7. maj

Srbija danas pre 19 dana
Do odlaganja je došlo zbog izostanka optuženog Slaviše Miletića, koji je imao kontakt sa osobom zaraženom koronavirusom. Suđenje lideru Pokreta Dveri Bošku Obradoviću i još trojici članova te stranke, povodom optužbi za nasilničko ponašanje… »

Obradović: Možda se povučemo iz opozicije i napravimo novu

Nova pre 19 dana
"U Srbiji trenutno ne postoji normalan politički život tako da nema osnova ni za kakav međustranački dijalog. Jedino ima smisla organizovati pregovore između predstavnika ujedinjene vlasti i predstavnika ujedinjene opozicije oko uslova za slobodne i… »

Odloženo suđenje Bošku Obradoviću za maj

RTV pre 19 dana
BEOGRAD - Suđenje lideru Pokreta Dveri Bošku Obradoviću i još trojici članova te stranke povodom optužbi za nasilničko ponašanje prema ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru i poslaniku Marijanu Rističeviću u maju prošle godine odloženo je danas… »

Vesti dana »