Dveri

„Dijalog sa evroparlamentarcima da se završi što pre“

Nova pre 9 dana
Lider Pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je danas da dijalog sa evroparlamentarcima treba da se završi "što pre", da bi opozicione stranke imale vremena da se spreme za predstojeće izbore u aprilu. „Kao jedini logičan format predložili smo… »

Obradović: Dijalog sa evroparlamentarcima da se završi što pre

Danas pre 9 dana
Lider Pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je danas da dijalog sa evroparlamentarcima treba da se završi „što pre“ da bi opozicione stranke imale vremena da se spreme za predstojeće izbore u aprilu. „Kao jedini logičan format predložili smo… »

Obradović posle konsultacija s posrednicima: Dijalog mora da se završi tokom leta

RTS pre 9 dana
Lider Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je nakon onlajn konsultacija sa posredničkom četvorkom, da bi međustranački dijalog morao da se završi tokom leta da bi od 1. septembra 2021. godine počela primena "normalnih predizbornih… »

Boško Obradović u sedištu Delegacije EU u Beogradu

Nova pre 9 dana
Lider Dveri Boško Obradović došao je u sedište EU u Beogradu gde će obaviti konsultacije sa evropskim posrednicima povodom međustranačkog dijaloga koji treba da se vodi između vlasti i opozicije u vezi sa poboljšanjem izbornih uslova. Ranije… »

Nastavak konsultacija evroparlamentaraca sa delom opozicije

RTV pre 9 dana
BEOGRAD - Konsultacije sa delom opozicije, u okviru međustranačkog dijaloga, nastavljene su danas u sedištu delegacije EU u Srbiji sa "posredničkom četvorkom" koju čine bivši evroparlamentarci Eduar Kukan i Knut Flekenštajn, kao i aktuelni… »

Dijalog o izbornim uslovima: Dveri i Narodna stranka sa evroparlamentarcima

Blic pre 9 dana
Konsultacije sa delom opozicije, u okviru međustranačkog dijaloga, nastavljene su danas u sedištu delegacije EU u Srbiji sa "posredničkom četvorkom" koju čine bivši evroparlamentarci Eduar Kukan i Knut Flekenštajn, kao i aktuelni poslanici EP… »

Dveri još jednom najavljaju Porodičnu šetnju u Leskovcu za 8. maj

Jugmedia pre 9 dana
Gradski odbor Srpskog pokreta Dveri u Leskovcu i danas je najavio Porodičnu šetnju u Leskovcu za subotu, 8.maj, u Leskovcu, koja je uvertira za onu u Beogradu 15. maja, na Svestki dan porodice. Okupjanje će biti, kako je rečno, na Širokoj čaršiji u… »

Nastavak konsultacija evroparlamentaraca sa delom opozicije

RTS pre 9 dana
Konsultacije sa delom opozicije, u okviru međustranačkog dijaloga, nastavljene su u sedištu delegacije EU u Srbiji sa "posredničkom četvorkom" koju čine bivši evroparlamentarci Eduar Kukan i Knut Flekenštajn, kao i poslanici EP Tanja Fajon i… »

Obradović: Tražiću od evroparlamentaraca da dijalog hitno počne

Novi magazin pre 9 dana
Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je da će danas na konsultativnom razgovoru sa predstavnicima Evropskog parlamenta (EP) zahtevati da medjustranački dijalog o izbornim uslovima hitno počne i da bude završen u junu kako bi ostalo šest… »

„Tražiću od evroparlamentaraca da dijalog hitno počne“

Nova pre 9 dana
Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je da će danas na konsultativnom razgovoru sa predstavnicima Evropskog parlamenta (EP) zahtevati da međustranački dijalog o izbornim uslovima hitno počne i da bude završen u junu kako bi ostalo šest… »

Vesti dana »