Dokaz da su diskretni heroji svuda oko nas: Mladi policijac spasio šestomesečnu bebu iz auta, Nemanja plač pretvorio u smeh (video)

Večernje novosti 24.02.2021  |  Novosti online
Dokaz da su diskretni heroji svuda oko nas: Mladi policijac spasio šestomesečnu bebu iz auta, Nemanja plač pretvorio u smeh…

ISPRED ivanjičkog Doma zdravlja odigrala se prava drama kada je šestomesečna beba ostala zaključana u autu gde su se nalazili i ključevi kola, dokumenta i mobilni telefon majke. Ne očekujući da će sistem samozaključavanja sam odreagovati, majka je spustila bebu na sedište zatvorila vrata i krenula ka svojima. Međjutim, auto se zaključao.

Nakon više neuspelih pokušaja da razbiju staklo ili na neki drugi način dopru do bebe u pomoć je pritekao mladi policajac Nemanja Radović iz Radaljeva koji se tu slučajno našao, piše Info liga. - Sa majkom sam došao kod doktora, pošto je ona bolesna već duže vreme, i čekajući na parkingu, video sam ženu koja obilazi oko svojih kola. Bila je malo uznemirena i bilo mi je sumnjivo da nešto nije u redu. Ona je prišla mojim kolima i pitala me mogu li da pomognem.

Povezane vesti »

Ključne reči

Regioni, najnovije vesti »