Mnogo mi znači što imam od koga da učim! Ivana Pavković za progovorila o odnosu sa majkom muža Petra Mitića: Imamo super odnos!

Kurir 19.03.2021
Mnogo mi znači što imam od koga da učim! Ivana Pavković za progovorila o odnosu sa majkom muža Petra Mitića: Imamo super…

Pevačica Ivana Pavković bila je gošća u današnjem izdanju emisije " Puls Srbije" na Kurir televiziji i tom prilikom govorila o odnosu sa svojom svekrvom, majkom pevača Petra Mitića. - Sa svekrvom imam super odnos, imam pomoć od nje što se tiče sina, njoj ništa nije teško, da me zameni u drugim poslovima.

U mom slučaju taj odnos je divan, nikad nisam razumela te snajke i sverkve koje imaju loše odnose. Sve je to do osobe, do kuće - rekla je Ivana. - Dugo sam živela sa babom i dedom. Moja mama je poštovala babu i dedu, i ja sam tako naučila. To vaspitanje se nosi od kuće, kad nekog volite i koga ste izabrali da vam bude saputnik u životu, treba da poštujete sve njegove. - Ona je žena sa iskustvom, ja sam osoba koja prihvata kritike i savete i od nje, i od moje mame.

Povezane vesti »

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »