Vučić obišao radove: Brza saobraćajnica Iverak-Lajkovac biće završena do decembra 2022. - Novi projekti u Valjevu (video)

Večernje novosti 23.03.2021  |  Novosti online
Vučić obišao radove: Brza saobraćajnica Iverak-Lajkovac biće završena do decembra 2022. - Novi projekti u Valjevu (video)

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić obišao je danas radove na izgradnji brze saobraćajnice Iverak – Lajkovac, koja će Valjevo povezati sa auto-putem Miloš Veliki. Sa predsednikom u obilasku bili su i ambasadorka Kine u Srbiji Čen Bo, predstavnici kineske kompanije “Čajna Šandong”, koja je izvođač radova, kao i ministar građevinarstva Tomislav Momirović i direktor JP "Koridori Srbije" Aleksandar Antić.

STIŽU NOVE DOZE VAKCINA - Mi moramo da čuvamo sve ljude...LJudi koji su vakcinisani, 90 posto njih neće se zaraziti posle druge doze. Danas stiže 100.000 doza "sputnjika V", a između 5. i 10. aprila stiže milion doza kineskih vakcina Sinofarm- rekao je predsednik. -To je ogromno ulaganje za malene Divčibare - dodao je Vučić. Rekao je da se radi gasifikacija, popravka elektromreže, i da će u sklopu cele mreže za Valjevo biti tri prečišćivača otpadnih voda, od kojih

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »