Filip se iz grada vratio na selo i otkrio pogled od miliona dinara: Na obroncima Zlatara nikao "hotel" pod otvorenim nebom i to sa sto zvezdica (FOTO)

RINA 30.06.2021
Filip se iz grada vratio na selo i otkrio pogled od miliona dinara: Na obroncima Zlatara nikao "hotel" pod otvorenim nebom i to…

Filip se iz grada vratio na selo i otkrio pogled od miliona dinara: Na obroncima Zlatara nikao "hotel" pod otvorenim nebom i to sa sto zvezdica (FOTO) Nova Varoš - Sve češće se može čuti kako mladi odlaze sa sela, ali Ojkovica kod Nove Varoši poslednjih godina je mesto u koje se vraćaju.

Taj "trend" pokrenuli su Dunja i Vladimir koji su sigurnost Švedske menjali za šumovite obronke Zlatara, a nakon njih svoje parče raja tu je pronašao i Filip Matović. Za ovog Šumadinca boravak na selu i nije neka nepoznanica, svu tu lepotu poželeo je da podeli sa drugima pa je prostrane livade, koje su njegova dedovina pretvorio u kamping odmaralište. Za to nije štedeo ni svoje vreme, enegriju ali ni kredit koji je podigao kao bi napravio pravu prirodnu oazu.

Povezane vesti »

Ključne reči

Regioni, najnovije vesti »