Ovo ni čuveni Tarabići nisu mogli da predvide: Ogroman vagon sa sve šinama parkirao se na vrhu Tare, harmonikaš Vlade tu je napravio pravu turističku atrakciju (FOTO)

RINA 19.02.2022
Ovo ni čuveni Tarabići nisu mogli da predvide: Ogroman vagon sa sve šinama parkirao se na vrhu Tare, harmonikaš Vlade tu je…

Pretraga Registracija Ovo ni čuveni Tarabići nisu mogli da predvide: Ogroman vagon sa sve šinama parkirao se na vrhu Tare, harmonikaš Vlade tu je napravio pravu turističku atrakciju (FOTO) Bajina Bašta - Osluša na Tari postaje sve zanimljivija brijnim posetiocima ove prelepe planine.

Na njenim obroncima smestio se i jedinstven objekat, za koji ni čuveni proroci Tarabići nisu mogli predvideti da će pored Kremne proći voz iz Titovog vremena i parkirati se na vrhu planine, ali i biti pun putnika kao nekada. Naime, tokom pandemije korona virusa vrsni harmonikaš iz Bajine Bašte, Vladimir Jovanović, odlučio je da instrument ostavi po strani i počne se baviti turizmom. Ali, ne na uobičajen način već odlučio da napravi kafanu u pravom pravcatom vagonu.

Pročitajte još

Ključne reči

Regioni, najnovije vesti »