"Krao sam: Hranu... Rekli su mi da su mi bacili magiju" Šok ispovest Miloša Bikovića uživo: "Iz trandža bara me je gledao lik u kratkoj suknji i govorio da sam lud"

Blic 23.03.2022
"Krao sam: Hranu... Rekli su mi da su mi bacili magiju" Šok ispovest Miloša Bikovića uživo: "Iz trandža bara me je gledao…

Popularni mladi glumac Miloš Biković gostujući u emisiji ''Amidži šou'' odgovarao je na leksikonska pitanja koja mu je postavljao voditelj. Tom prilikom je priznao u koju srpsku pevačicu je bio zaljubljen, ali i otkrio nepoznate detalje iz svog detinjstva i priznanjem o tuči na Tajlandu u kojoj je učestvovao šokirao.

- Kao mlad ložio si na koju damu sa domaće javne scene? - glasilo je Ognjenovo pitanje za glumca. - Na Ejpril O Nil. To mi je bila prva fantazija, kad sam bio klinac. Imala je onaj žuti kombinezon. Sa domaće javne scene sam se ložio na Kseniju Pajčin - otkrio je Miloš Biković u emisiji ''Amidži šou''. Na pitanje voditelja da li je sujeveran, odgovorio je: - Nisam, čak mi često govore, znaš tako kad sretnem neke ljude: "Idi da vidiš, bacila ti je magiju sto posto.

Povezane vesti »

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »