Povezane vesti

Biković otkrio na koju srpsku pevačicu se ložio kada je bio klinac

Biković otkrio na koju srpsku pevačicu se ložio kada je bio klinac

Nova 23.03.2022
Glumac se nije ustručavao prilikom odgovaranja na pitanja, te je otkrio pojedine zanimljivosti iz svog života. „Kao mlad ložio si na koju damu sa domaće javne scene?“, glasilo je jedno od pitanja za glumca. „Na Ejpril O Nil. To mi je bila prva… »
Biković je bio opčinjen svirepo ubijenom pevačicom! Priznao i da je krao - "Onda je krenuo organizovani kriminal"

Biković je bio opčinjen svirepo ubijenom pevačicom! Priznao i da je krao - "Onda je krenuo organizovani kriminal"

Mondo 23.03.2022
Proslavljeni glumac Miloš Biković otkrio je u koju je našu poznatu pevačicu, koja je svirepo ubijena, bio zaljubljen. Proslavljeni glumac Miloš Biković otkrio je u koju je našu poznatu pevačicu, koja je svirepo ubijena, bio zaljubljen. Miloš… »
"Krao sam: Hranu... Rekli su mi da su mi bacili magiju" Šok ispovest Miloša Bikovića uživo: "Iz trandža bara me je gledao…

"Krao sam: Hranu... Rekli su mi da su mi bacili magiju" Šok ispovest Miloša Bikovića uživo: "Iz trandža bara me je gledao…

Blic 23.03.2022
Popularni mladi glumac Miloš Biković gostujući u emisiji ''Amidži šou'' odgovarao je na leksikonska pitanja koja mu je postavljao voditelj. Tom prilikom je priznao u koju srpsku pevačicu je bio zaljubljen, ali i otkrio nepoznate detalje iz svog… »

Vesti dana »