Повезане вести

Биковић открио на коју српску певачицу се ложио када је био клинац

Биковић открио на коју српску певачицу се ложио када је био клинац

Нова 23.03.2022
Глумац се није устручавао приликом одговарања на питања, те је открио поједине занимљивости из свог живота. „Као млад ложио си на коју даму са домаће јавне сцене?“, гласило је једно од питања за глумца. „На Ејприл О Нил. То… »
Биковић је био опчињен свирепо убијеном певачицом! Признао и да је крао - "Онда је кренуо организовани криминал"

Биковић је био опчињен свирепо убијеном певачицом! Признао и да је крао - "Онда је кренуо организовани криминал"

Мондо 23.03.2022
Прослављени глумац Милош Биковић открио је у коју је нашу познату певачицу, која је свирепо убијена, био заљубљен. Прослављени глумац Милош Биковић открио је у коју је нашу познату певачицу, која је свирепо убијена, био… »
"Крао сам: Храну... Рекли су ми да су ми бацили магију" Шок исповест Милоша Биковића уживо: "Из транџа бара ме је гледао лик…

"Крао сам: Храну... Рекли су ми да су ми бацили магију" Шок исповест Милоша Биковића уживо: "Из транџа бара ме је гледао лик…

Блиц 23.03.2022
Популарни млади глумац Милош Биковић гостујући у емисији ''Амиџи шоу'' одговарао је на лексиконска питања која му је постављао водитељ. Том приликом је признао у коју српску певачицу је био заљубљен, али и открио непознате… »

Вести дана »