Trubači zagrmeli u centru Čačka: Naprednjaci proslavili pobedu, Vučić dobio nekoliko hiljada glasova više na ovim nego na prethodnim izborima (FOTO)(VIDEO)

RINA 04.04.2022
Trubači zagrmeli u centru Čačka: Naprednjaci proslavili pobedu, Vučić dobio nekoliko hiljada glasova više na ovim nego na…

Pretraga Registracija Trubači zagrmeli u centru Čačka: Naprednjaci proslavili pobedu, Vučić dobio nekoliko hiljada glasova više na ovim nego na prethodnim izborima (FOTO)(VIDEO) Čačak - Srpska napredna stranka proglasila je pobedu u Čačku kako na parlamentarnim, tako i na predsedničkim izborima.

Rezultate je javnosti saopštio predsednik Gradskog odbora naprednjaka Milun Todorović. „Veliki dan za Srbiju, veliki dan za Čačak. Sjajna i ubedljiva pobeda našeg predsednika Aleksandra Vučića koji je nakon obrađenih podataka sa 100 od 104 biračka mesta u Čačku osvojio 55 odsto glasova. Tri hiljade glasova više nego pre pet godina, što pokazuje i dokazuje koliko građani i narod veruju Aleksandru Vučiću", izjavio je Todorović. 04.04.2022.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Svet, najnovije vesti »