Nekada najčistiji grad u bivšoj Jugoslaviji, sada pliva u smeću: Okupili se mnogi građani da očiste Prijepolje, sa četiri lokacije uklonjeno preko 20 kubika otpada (FOTO)

RINA 17.05.2022
Nekada najčistiji grad u bivšoj Jugoslaviji, sada pliva u smeću: Okupili se mnogi građani da očiste Prijepolje, sa četiri…

Pretraga Registracija Nekada najčistiji grad u bivšoj Jugoslaviji, sada pliva u smeću: Okupili se mnogi građani da očiste Prijepolje, sa četiri lokacije uklonjeno preko 20 kubika otpada (FOTO) Prijepolje – Grad koji je u bivšoj Jugoslaviji važio za najčistiji, sada je zbog nesavesnog ponašanja pojedinaca pun divljih deponija.

Da bi gomile smeće bile uklonjene organizovana je akcija prolećnog čišćenja Prijepolja u kojoj su učešće uzeli mnogi pojedinci, ali i kolektivi i ustanove. "Ovo je prilika da oživimo građanski aktivizam kako bi se povećala svest o važnosti uloge svakog pojedinca o celokupnom izgledu grada kao i to da se o životnoj sredini treba odnositi odgovorno i savesno", kaže inicijator akcije Marko Klačar. 17.05.2022.

Povezane vesti »

Ključne reči

Regioni, najnovije vesti »