"Izvukli su ga iz kola, pretukli i urinirali po njemu": Otac uhapšenog napadača iz Inđije tvrdi da su ranjeni Dragan i njegov prijatelj dugo maltratirali njegovog sina: "Rekli su mu da donese 4.000 evra ako hoće svoja kola nazad"

Blic 27.05.2022
"Izvukli su ga iz kola, pretukli i urinirali po njemu": Otac uhapšenog napadača iz Inđije tvrdi da su ranjeni Dragan i…

Dragan i njegov prijatelj D. S. su mog sina prošle nedelje sačekali, izvukli iz automobila i pretukli. Udarali su ga kundakom, imali su dve automatske puške, oborili su ga na zemlju i gurnuli mu cev u usta - tvrdi za "Blic" Mirko Radivojević, otac Zorana R, mladića koji je juče zapucao na Dragana K. u bašti kafića u Inđiji, a potom je bacio bombu na taj lokal.

On tvrdi da priča nije baš takva kako se veruje. - Tad kad su ga presreli urinirali su po njemu. Uzeli su mu automobil i tražili da im donese 4.000 evra da bi mu ga vratili - tvrdi on i dodaje: "Naredna četiri dana su ga zvali, pretili mu, govorili da će mu silovati sestru, ubiti porodicu..." Mirko kaže da ga je sin lagao gde mu je automobil svih tih dana i da nije znao šta se dešava sve dok mu sin nije uhapšen. - Kod kuće je rekao da mu je automobil kod majstora.

Inđija »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »