Pogledate kako izgleda Lagami kolekcija za proleće/leto 2022. koja je dobila Textile Designer Award na 49. Fashion Week-u!

Lepota i zdravlje 02.06.2022
Pogledate kako izgleda Lagami kolekcija za proleće/leto 2022. koja je dobila Textile Designer Award na 49. Fashion Week-u!

Pantalone u bojama su već nekoliko letnjih sezona unazad apsolutni must have, a evo kako ih možemo kombinovati ovog leta. Oni koji vole da eskper... Leto nam se bliži, a evo ideja kako stilizovati kupaći kostim i nositi ga kao regularan odevni predmet. Potraga za kupaćim kostimima uveliko je u... Kaiš kao modni dodatak umnogome može da transformiše svaki look, ako ga koristimo na pravi način... Uprkos naporima generacije Z da vrati plitke ... S idejom da inspirišu nove generacije, brend Kappa i kompanija

Svaka kolekcija domaćeg brenda Lagami pravi je praznik za oči, pa nas nimalo nije iznenadila informacija da je ovogodišnju Textile Designer Award na 49. Belgrade Fashion Week-u dobila upravo Lana Prosenica i Lagami kolekcija proleće/leto 2022. A post shared by Lagami.studio (@lagami_studio) Lana Prosenica (desno) i Zoe Kida Lagami dizajner: Lana Prosenica Styling: Srdjan Šveljo Nakit: Nana jewlery Šminka: Marko Nikolić Frizura: studio KAT Muzika: Zoe Kida Prostor:

Povezane vesti »

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »