"On razmišlja četiri koraka unapred": O slučaju Ane iz Sigurne kuće kojoj je muž oteo decu i odveo ih u Hrvatsku bruje svi, advokatica: "Slučaj je komplikovaniji nego što se misli, ima jedna caka"

Blic 09.06.2022
"On razmišlja četiri koraka unapred": O slučaju Ane iz Sigurne kuće kojoj je muž oteo decu i odveo ih u Hrvatsku bruje…

"Zovi policiju, oteo nam je decu". Ovom rečenicom počinje pakao kojeg se štićenica Sigurne kuće u Beogradu Ana Landeka pribojavala skoro godinu dana, a koji se i dogodio nakon što je njen bivši muž, Domagoj Landeka između 5. i 6 juna nasilno odveo njihovo dvoje maloletne dece iz Srbije za Hrvatsku, tokom brakorazvodne parnice u kojoj je čekala odluku o starateljstvu.

Ana, čija je priča uzdrmala javnost i konačno podigla nadležne organe na noge, i posle četiri dana od incidenta nema nikakve informacije o svojoj deci, ne zna gde se ona tačno nalaze i, iako je u međuvremenu dobila dugo očekivanu odluku o starateljstvu, ona je, čini se, prekasno stigla. Te kobne nedelje uveče kada se otmica i dogodila Ana se, naime, u 20.20 sati čula sa svojim ocem koji je joj je rekao kako će uskoro da joj doveze decu u Sigurnu kuću, nakon što su

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Društvo, najnovije vesti »