Cela juga je ostala u čudu kada se on pojavio na ekranu: U vojsci prvih šest meseci nije imao čizme, jer nije postojao broj 52!

Pravda 30.07.2022  |  Kurir
Cela juga je ostala u čudu kada se on pojavio na ekranu: U vojsci prvih šest meseci nije imao čizme, jer nije postojao broj…

Sećate se scene iz kultnog filma ”Ko to tamo peva” u kome čikica u naručju Pavla Vuisića viče na sav glas: ”Deco, deco!”, a onda par sekundi kasnije dolazi kolona od tri muškarca predvođena gorostasom Milovanom Tasićem? Tada je džin sa juga Srbije, prvi put stao pred kamere i to sve kako je u jednom ranijem intervju rekao – ”zbog prokletih para”.

Veliki majstor malih uloga, kako je poznat u domaćoj kinematografiji, ima posve toliko interesantnu životnu priču da bi od nje mogao da se napravi film. Milovan Tasić – Tasa, jedan od najpoznatijih srpskih epizodnih glumaca rođen je davne 1947. godine u selu Donjem Crnatovu nadomak Žitorađe. Krajem 60-ih godina prošlog veka proširila se legenda o džinu sa juga Srbije, te je legendarni trener Piva Ivković rešio da sedne u automobil i nađe tog dobroćudnog džina.

Pravda »

Zabava, najnovije vesti »