Dok meteorolozi najavljuju blago zahleđenje, Ananasovi Asovi sjajnom ponudom i niskim cenama dovode sve(t) do usijanja! Nećete moći da odolite, zato izvolite!

Blic 09.08.2022
Dok meteorolozi najavljuju blago zahleđenje, Ananasovi Asovi sjajnom ponudom i niskim cenama dovode sve(t) do usijanja…

Ponedeljak je poseban dan, jer ponedeljkom se dešava najbolja ponuda i najbolja kupovina među svim pravim ljubiteljima dobrog šopinga. Ponedeljak je dan za Ananasove Asove po neverovatnim cenama. Koliko god godina da imate, i kojeg pola da ste, među Ananasovim Asovima ima nečeg i za vas. Ponuda važi od ponedeljka, 8. avgusta do 14. avgusta i podrazumeva izuzetan odnos cena – kvalitet.

Ovog ponedeljka je posebna ponuda za sve ljubitelje dobrog zalogaja spremljenog kod kuće. Ono što mora da ima dobro opremljena kuhinja jeste kvalitetan mikser. Ananas vam nudi odličan ELECTROLUX Mikser EHM3300 po fantastičnoj ceni od 3.199 RSD. Ukoliko želite dobro umešeno testo, brzo umućen fil za kolač ili tortu, bez miksera to ne možete da napravite. Leto je u jeku, osećamo to po temperaturama jer vreli talasi idu jedan za drugim. More u svakom trenutku zvuči

Ananas »

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »