Pojavile su mi se u snu i rekle kad ću se preseliti na onaj svet: Obrad iz sela Kremna tvrdi da zna datum svoje smrti, na spomeniku pored žene Zorke već je uklesao godinu (FOTO)

RINA 18.10.2022
Pojavile su mi se u snu i rekle kad ću se preseliti na onaj svet: Obrad iz sela Kremna tvrdi da zna datum svoje smrti, na…

Pretraga Registracija Pojavile su mi se u snu i rekle kad ću se preseliti na onaj svet: Obrad iz sela Kremna tvrdi da zna datum svoje smrti, na spomeniku pored žene Zorke već je uklesao godinu (FOTO) Užice - Selo Kremna nadaleko je čuveno po proročanstvima, a izgleda da ta moć nije zaobišla još neke stanovnike ovog mesta na obroncima Tare.

Starina, Obrad Marković, prema sopstvenim tvrdnjama spreman je da umre naredne godine jer, kako kaže, tako mu se "javilo". Na svoje spomen obeležje pored supruge Zorke već je uklesao datum svoje smrti. Danas spokojno provodi dane na planini proroka pripremajući se za onaj svet, kako bi se upokojio pored svog prvog komšije najčuvenijeg proroka u ovom delu sveta Mitra Trabića. 18.10.2022.

Povezane vesti »

Ključne reči

Regioni, najnovije vesti »