Kurti sprema pakao Srbima od 1. Novembra: Petković se oglasio nakon skandalozne odluke - "On sanja da će pokoriti srpski narod"

Večernje novosti 28.10.2022  |  Novosti online
Kurti sprema pakao Srbima od 1. Novembra: Petković se oglasio nakon skandalozne odluke - "On sanja da će pokoriti srpski…

DIREKTOR Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković istakao je da premijer tzv. Kosova Aljbin Kurti i njegov zamenik Besnik Bisljimi svojim providnim lažima i demagogijom nisu nikoga zavarali i dodao da je čitavoj međunarodnoj zajednici jasno da Kurti Srbima na Kosovu od 1. novembra sprema pakao.

Foto: Printscreen/RTS Petković je u saopštenju naglasio da Kurti i Bisljimi mesecima opsesivno sanjaju eskalaciju krize na severu Kosova - Može vuk sto puta da se presvuče u jagnjeću kožu, nikoga neće ubediti da je ćud promenio. Čitavoj međunarodnoj javnosti je dobro poznato da je Kurti spremio pakao za Srbe na Kosovu i Metohiji od 1. novembra, pod punom svešću i odgovornošću o konsekvencama takvog postupanja po čitav region Zapadnog Balkana - naveo je Petković.

Pročitajte još

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »