Bivši načelnik Kriminalističke policije o planiranju atentata na predsednika: Sada je najvažnije istražiti navode svedoka (VIDEO)

Insajder 09.11.2022  |  Insajder
Bivši načelnik Kriminalističke policije o planiranju atentata na predsednika: Sada je najvažnije istražiti navode svedoka…

„Ako smo zemlju doveli dotle da kriminalci mogu da ubiju šefa države, onda to govori o nama. A da se krijem od svog naroda to mi ne pada na pamet. Pancir da nosim, neću“ – ova izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića usledila je dan nakon što je jedan od trojice svedoka saradnika u postupku protiv klana Veljka Belivuka, Srđan Lalić, pred Specijalnim sudom izjavio da je vođa kavačkog klana Radoje Zvicer planirao ubistvo predsednika - i da je za to bio spreman da plati pet miliona evra!

Informacije o planiranom atentatu nisu nove ni za javnost u Srbiji koja je nekoliko puta obaveštavana, ali ni za predstavnike vlasti – sudeći po onome što su izjavljivali ranije. Problem je međutim sto su o tome govorili javno, a do danas niko nije odgovarao za planirano ubistvo predsednika države. Posle izjave svedoka okrivljenog u postupku protiv klana Veljka Belivuka, Srđana Lalića, svi su ponovo reagovali ali ponovo bez jasne reakcije nadležnih institucija.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »