Kako kupovati, a uštedeti? Lako – pratite Ananasove asove! Videćete zašto svakog ponedeljka ima sve više korisnika ove popularne online platforme!

Blic 22.11.2022
Kako kupovati, a uštedeti? Lako – pratite Ananasove asove! Videćete zašto svakog ponedeljka ima sve više korisnika ove…

Navike koje su se pokazale kao dobre i korisne, ne treba menjati. Zato ponovo skoknite na Ananasovu platformu! Ananas vam je i ovog ponedeljka pripremio sjajnu ponudu, kupovaćete po odličnim, sniženim cenama. Među Ananasovim asovima su raznovrsni artikli, za svakoga po nešto. Sada je vreme kada intenzivno razmišljamo o kupovini poklona ili nečega što će nam osvežiti životni prostor. Sjajna lista Ananasovih asova je spremna – kupovaćete i štedeti – savršena kombinacija, zar ne?

Hladni dani su nam stigli, i sve češće ćemo boraviti u zatvorenom prostoru sa prijateljima, a to je odličan povod da se na sto stavi zanimljiva društvena igra i da ova zima dobije i takmičarski karakter, pored sjajnog druženja. KERBER GAMES Društvena igra za neustrašive – Final Challenge je prvi Ananasov as ovog ponedeljka, i igra kreativne konfrontacije za celu ekipu. Nadigraj ostale učesnke svojom kreativnošću! Igraj tako što ćeš biti najhrabriji, najkreativniji

Ananas »

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »