Čudo? Jedan od najvećih medija Australije: "Zašto poziranje Srđana Đokovića sa Putinovim pristalicama nije tako kontroverzno kao što mislite"

Večernje novosti 27.01.2023  |  Novosti online
Čudo? Jedan od najvećih medija Australije: "Zašto poziranje Srđana Đokovića sa Putinovim pristalicama nije tako…

Novak Đoković se plasirao u finale Australijan opena, deseti put u karijeri, a uoči njegove završne ovogodišnje borbe za desetu grend slem titulu Melburnu, dešavale su se, a i dešavaju se, vrlo zanimljive stvari u Australiji. Jedna od njih je vezana za njegovog oca, Srđana, koji je prekjučerašnjim potezom izazvao gnev mnogih u australijskoj (i ne samo tamošnjnoj) javnosti, ali se onda u jednom od vodećih australijskih medija desilo pravo malo čudo.

Foto: N.Paraušić Podsetimo, otac rekordera Australijan opena pozirao je sa navijačima koji su doneli zastave Rusije i samoproglašene, a od Ruske Federacije potom priznate i prisajedinjene sopstvenoj teritoriji, Donjecke Narodne Republike. Ovo se dešavalo u vreme dok je Nole igrao četvrtfinale grend slema protiv Rusa Andreja Rubljova, a na internetu je "isplivao" i snimak kako Novakov otac te osobe pozdravlja, što su engleski mediji odmah objavili uz komentar:

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Sport, najnovije vesti »