(Uznemirujuće) "ovaj mi umire, pih": Ne jenjava haos u crnogorskoj policiji: Isplivale fotografije kako policajci muče žrtve pa šalju svojim "šefovima" Šariću i Zviceru da se hvale (foto)

Blic 25.03.2023
(Uznemirujuće) "ovaj mi umire, pih": Ne jenjava haos u crnogorskoj policiji: Isplivale fotografije kako policajci muče žrtve…

Policajci u Crnoj Gori već nedeljama unazad hapse i tragaju za svojim kolegama koji su, kako se sumnja, napustili državu. Veliki broj pripadnika crnogorske policije je uhapšen pod sumnjom da sarađuju sa poznatim imenima iz podzemlja - vođom kavačkog klana Radojem Zvicerom, Veljkom Belivukom, ali i narko-bosom Darkom Šarićem. Policajci su stvorili svoju kriminalnu organizaciju i po naredbi "velikih šefova" mučili one koji su im se našli na putu i sve to fotografisali i slali preko Skaj aplikacije!

Podsetimo, haos u crnogorskoj policiji traje već nedeljama. Nije izolovani slučaj da su se na meti nadležnih organa našli i sami pripadnici istih, ali u saradnji sa Europolom i nakon niza transkripta razgovora sa šifrovane aplikacije Skaj, crnogorska policija je udarila na veliki broj svojih kolega. Sve je eskaliralo hapšenjem pomoćnika direktora policije za borbu protiv organizovanog kriminala Dejana Kneževića, kojem su lisice na ruke stavljene 22. marta.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »