Povezane vesti

Vrhovna tužiteljka Crne Gore zatražila izveštaj o prijavljenim slučajevima policijske torture

Vrhovna tužiteljka Crne Gore zatražila izveštaj o prijavljenim slučajevima policijske torture

Insajder 25.03.2023
Vršiteljka dužnosti vrhovne državne tužiteljke Tatjana Begović zatražila je od rukovodioca Osnovnog državnog tužilaštva (ODT) u Podgorici da joj do ponedjeljka dostavi detaljan izveštaj o prijavljenim slučajevima policijske torture i preduzetim… »
Surovo! Ovi škaljarci su žrtve policijske torture: Zvicerovi prljavi policajci snimke slali i Belivuku! "a ovaj mi umrije…

Surovo! Ovi škaljarci su žrtve policijske torture: Zvicerovi prljavi policajci snimke slali i Belivuku! "a ovaj mi umrije…

Kurir 25.03.2023
Pripadnici Odseka za posebnu operativnu podršku Uprave policije u Crnoj Gori, među kojima je i uhapšni Petar Lazović, kako prenosi portal Libertas, vršili su stravičnu torturu nad osumnjičenima koje su privodili. Prema najnovijim saznanjima na… »
(Uznemirujuće) "ovaj mi umire, pih": Ne jenjava haos u crnogorskoj policiji: Isplivale fotografije kako policajci muče žrtve…

(Uznemirujuće) "ovaj mi umire, pih": Ne jenjava haos u crnogorskoj policiji: Isplivale fotografije kako policajci muče žrtve…

Blic 25.03.2023
Policajci u Crnoj Gori već nedeljama unazad hapse i tragaju za svojim kolegama koji su, kako se sumnja, napustili državu. Veliki broj pripadnika crnogorske policije je uhapšen pod sumnjom da sarađuju sa poznatim imenima iz podzemlja - vođom kavačkog… »

Vesti dana »