Повезане вести

Врховна тужитељка Црне Горе затражила извештај о пријављеним случајевима полицијске тортуре

Врховна тужитељка Црне Горе затражила извештај о пријављеним случајевима полицијске тортуре

Инсајдер 25.03.2023
Вршитељка дужности врховне државне тужитељке Татјана Беговић затражила је од руководиоца Основног државног тужилаштва (ОДТ) у Подгорици да јој до понедјељка достави детаљан извештај о пријављеним случајевима полицијске… »
Сурово! Ови шкаљарци су жртве полицијске тортуре: Звицерови прљави полицајци снимке слали и Беливуку! "а овај ми умрије, пи"…

Сурово! Ови шкаљарци су жртве полицијске тортуре: Звицерови прљави полицајци снимке слали и Беливуку! "а овај ми умрије, пи"…

Курир 25.03.2023
Припадници Одсека за посебну оперативну подршку Управе полиције у Црној Гори, међу којима је и ухапшни Петар Лазовић, како преноси портал Либертас, вршили су стравичну тортуру над осумњиченима које су приводили. Према најновијим… »
(Узнемирујуће) "овај ми умире, пих": Не јењава хаос у црногорској полицији: Испливале фотографије како полицајци муче жртве…

(Узнемирујуће) "овај ми умире, пих": Не јењава хаос у црногорској полицији: Испливале фотографије како полицајци муче жртве…

Блиц 25.03.2023
Полицајци у Црној Гори већ недељама уназад хапсе и трагају за својим колегама који су, како се сумња, напустили државу. Велики број припадника црногорске полиције је ухапшен под сумњом да сарађују са познатим именима из… »

Вести дана »