Suđenje klanu velje nevolje: Spasojević o ubistvu Vlastimira Miloševića: "Slao si me kod tvog kuma da ga izmamim kako bi ga ti ubio"

Blic 25.04.2023
Suđenje klanu velje nevolje: Spasojević o ubistvu Vlastimira Miloševića: "Slao si me kod tvog kuma da ga izmamim kako bi ga…

Suđenje surovom klanu pod vođstvom Veljka Belivuka i Marka Miljkovića nastavljeno je danas u Specijalnom sudu, a ispitivan je okrivljeni saradnik Nikola Spasojević, koji je juče završio davanje svog iskaza. Suđenje je završeno nešto posle 18 časova, a nastavak je zakazan za sutra.

Miljković: Prešao bih na Vlastimira Miloševića. Kad je bila moja svadba? Spasojević: Ne sećam se. Miljković: Rekao si da si se našao sa mnom početkom 2016, da si se obradovao. Zašto nisi bio pod stresom? Spasojević: Zato što još nisam znao da ćeš da ubiješ Vlastu. Miljković: Šta sam rekao, na koji način ću da likvidiram Vlastimira Miloševića? Spasojević: U ulazu zgrade, vatrenim oružjem. Nećeš sigurno da ga juriš nožem. Miljković: Da li sam ti to rekao pred Peskom?

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Društvo, najnovije vesti »