Povezane vesti

Miljković i kum "jedan na jedan" u Specijali: "Naterali ste me da idem na sahranu Miloševiću"

Miljković i kum "jedan na jedan" u Specijali: "Naterali ste me da idem na sahranu Miloševiću"

Telegraf 25.04.2023
Belivuku i njegovom klanu se na teret stavlja sedam ubistava, trgovina drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmice i silovanje. Okrivljeni saradnik Nikola Spasojević danas nastavlja svedočenje u Specijalnom sudu u okviru suđenja kriminalnom… »
Ko je misteriozni belivukov vojnik čije ime se ne izgovara: Đeneral je bio upleten u sve poslove klana, ali ga nema na…

Ko je misteriozni belivukov vojnik čije ime se ne izgovara: Đeneral je bio upleten u sve poslove klana, ali ga nema na…

Kurir 25.04.2023
Nikola Spasojević, dojučerašnji pripadnik klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića koji je odlučio da sarađuje sa Tužilaštvom za organizovani kriminal u zamenu za blažu kaznu, još jedan je u nizu članova klana koji je govorio o izvesnom… »
Spasojević: Belivuk je rekao da će nas "ganjati " i da se nećemo sakriti nigde

Spasojević: Belivuk je rekao da će nas "ganjati " i da se nećemo sakriti nigde

RTV 25.04.2023
BEOGRAD - Optuženi Marko Miljković počeo je danas da postavlja pitanja svom kumu, okrivljenom-saradniku Nikoli Spasojeviću na suđenju organizovanoj kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Miljkovića, čiji se pripadnici potvrđenom optužnicom terete za… »
Suđenje klanu velje nevolje: Spasojević o ubistvu Vlastimira Miloševića: "Slao si me kod tvog kuma da ga izmamim kako bi ga…

Suđenje klanu velje nevolje: Spasojević o ubistvu Vlastimira Miloševića: "Slao si me kod tvog kuma da ga izmamim kako bi ga…

Blic 25.04.2023
Suđenje surovom klanu pod vođstvom Veljka Belivuka i Marka Miljkovića nastavljeno je danas u Specijalnom sudu, a ispitivan je okrivljeni saradnik Nikola Spasojević, koji je juče završio davanje svog iskaza. Suđenje je završeno nešto posle 18… »
Učestvovao u ubistvu Miloševića, a išao mu na sahranu Miljkovićev kum o detaljima smaknuća na šinama! Naterali ga iz…

Učestvovao u ubistvu Miloševića, a išao mu na sahranu Miljkovićev kum o detaljima smaknuća na šinama! Naterali ga iz…

Kurir 25.04.2023
Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću, koji su pravosnažno oslobođeni za ubistvo Vlastimira Miloševića na šinama u centru Beograda 30. januara 2017, ne može ponovo da se sudi za taj zločin, iako svedoci-saradnici često tokom ročišta pričaju… »
Atmosfera u sudnici dovedena do usijanja: Kumovi u klinču, sudija prekinula napeto ispitivanje! 4 stražara ih razdvajala

Atmosfera u sudnici dovedena do usijanja: Kumovi u klinču, sudija prekinula napeto ispitivanje! 4 stražara ih razdvajala

Kurir 25.04.2023
U zgradi Specijalnog suda u Beogradu danas je nastavljeno suđenje pripadnicima kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića. Svoje izlaganje imao je treći svedok-saradnik i kum Marka Miljkovića, Nikola Spasojević, koji je do sada obelodanio… »
Burno na suđenju klanu Belivuk: Mare Mesar poručio kumu koji ga je izdao „Držaćemo te blizu, Spasojeviću“

Burno na suđenju klanu Belivuk: Mare Mesar poručio kumu koji ga je izdao „Držaćemo te blizu, Spasojeviću“

Nova 25.04.2023
Pred Specijalnim sudom u Beogradu danas se nastavlja suđenje kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, optuženoj za sedam ubistava, otmice, silovanje i druga teška krivična dela. Svoje izlaganje danas bi trebalo da nastavi Nikola… »
Spasojević:Iz straha sam činio krivična dela,a ne zbog materijalne koristi

Spasojević:Iz straha sam činio krivična dela,a ne zbog materijalne koristi

IndeksOnline 25.04.2023
BEOGRAD – U Specijalnom sudu u Beogradu danas je ispitivanjem okrivljenog-saradnika nastavljeno suđenje organizovanoj kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, čiji se pripadnici potvrđenom optužnicom terete za sedam ubistava, trgovinu… »
Svedok-okrivljeni Spasojević na suđenju Belivuku: Krivična dela sam činio iz straha, a ne zbog materijalne koristi

Svedok-okrivljeni Spasojević na suđenju Belivuku: Krivična dela sam činio iz straha, a ne zbog materijalne koristi

Euronews 25.04.2023
U Specijalnom sudu u Beogradu danas je ispitivanjem okrivljenog-saradnika Nikole Spasojevića nastavljeno suđenje organizovanoj kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, čiji se pripadnici optužnicom terete za sedam ubistava, trgovinu… »
Okršaj kumova u sudnici - spasojević udario na mesara! "Neprijatelji se drže bliže", Miljković: Dobro držaćemo te blizu!

Okršaj kumova u sudnici - spasojević udario na mesara! "Neprijatelji se drže bliže", Miljković: Dobro držaćemo te blizu!

Mondo 25.04.2023
Danas je nastavljeno suđenje klanu Velje Nevolje, a za govornicu je izašao Spasojevićev kum, Marko Miljković kako bi mu postavljao pitanja. Danas je nastavljeno suđenje klanu Velje Nevolje, a za govornicu je izašao Spasojevićev kum, Marko… »
"Prevozio sam bombu i dron za ubistvo Vukotića": Spasojević propevao, otkrio kako je Belivukov klan hteo da smakne…

"Prevozio sam bombu i dron za ubistvo Vukotića": Spasojević propevao, otkrio kako je Belivukov klan hteo da smakne…

Kurir 25.04.2023
U zgradi Specijalnog suda u Beogradu u utorak 24. aprila je nastavljeno suđenje pripadnicima kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića. Naime, treći svedok saradnik, Nikola Spasojević, je tokom svedočenja otkrio da je prevozio i bombu, kao… »
Šokantno i bizarno! Belivuk i Spasojević poveli žene u Grčku dok su tamo lovili škaljarace! Imaju i slike s letovanja

Šokantno i bizarno! Belivuk i Spasojević poveli žene u Grčku dok su tamo lovili škaljarace! Imaju i slike s letovanja

Kurir 25.04.2023
Svedok-saradnik na suđenju klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića priznao da je učestvovao u organizaciji ubistava četiri "škaljarca" i detaljno sve opisao. Na suđenju klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, održanom u Specijalnom sudu u… »
Miljković sa ženom na krštenju i na letovanju! Do sada neviđene fotografije supružnika - prvi put mu došla na suđenje!

Miljković sa ženom na krštenju i na letovanju! Do sada neviđene fotografije supružnika - prvi put mu došla na suđenje!

Mondo 25.04.2023
Pojavile su se fotografije Marka Miljkovića i njegove supruge Tanje kada su išli na letovanja i bili na krštenju. Pojavile su se fotografije Marka Miljkovića i njegove supruge Tanje kada su išli na letovanja i bili na krštenju. Tanja Miljković… »
Nikad viđene zajedničke slike Marka Miljkovića i njegove žene: Tanja juče prvi put došla mužu na suđenje, ovako su…

Nikad viđene zajedničke slike Marka Miljkovića i njegove žene: Tanja juče prvi put došla mužu na suđenje, ovako su…

Kurir 25.04.2023
Tanja Miljković, supruga Marka Miljkovića kome se sudi u Specijalnom sudu u Beogradu zbog optužbi da je sa Veljkom Belivukom stvorio klan koji je brutalno likvidirao svoje žrtve, po prvi put je došla da prisustvuje suđenju, a svom suprugu je slala… »
"Nosio sam eksploziv za ubistvo Vukotića": Spasojević o nameri Belivukovog klana da likvidira vođu škaljaraca

"Nosio sam eksploziv za ubistvo Vukotića": Spasojević o nameri Belivukovog klana da likvidira vođu škaljaraca

Telegraf 25.04.2023
Dok je govorio sve što zna o oružju koje je posedovao klan Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, okrivljeni saradnik Nikola Spasojević govorio je i o eksplozivu i dronu koji su bili namenjeni za likvidaciju vođe škaljarskog klana Jovana Vukotića koji… »
Okrivljeni saradnik Nikola Spasojević: Marko Miljković otrovao Gorana Mihajlovića

Okrivljeni saradnik Nikola Spasojević: Marko Miljković otrovao Gorana Mihajlovića

Danas 24.04.2023
U Specijalnom sudu u Beogradu u toku je svedočenje okrivljenog saradnika Nikole Spasojevića u postupku protiv Belivukovog klana kom se sudi za sedam teških ubistava i brojna druga krivična dela, prenosi N1. Nikola Spasojević nastavio je svoje… »

Vesti dana »