Kosovska predsednica uputila saučešće porodicama preminulih u tragediji u Beogradu

Beta 03.05.2023

Predsednica Kosova Vjosa Osmani izrazila je saučešće porodicama preminulih u tragediji u osnovnoj školi u Beogradu u kojoj je ubijeno osmoro dece i radnik obezbeđenja.

"Ništa nije vrednije od života deteta i ništa nije bolnije od gubitka tog života. Šaljem svoje najdublje saučešće svim roditeljima koji su izgubili decu u stravičnoj školskoj pucnjavi danas u Beogradu i molimo se za brz oporavak svih koji su ranjeni", navela je Vjosa Osmani.

I njen šef kabineta Bljerim Velja takođe je uputio saučešće, uz poruku na srpskom jeziku."Pogubne vesti iz Beograda gde su mnogi đaci ubijeni i ranjeni u besmislenoj školskoj pucnjavi. Najdublje saučešće porodicama, prijateljima i zajednici koja je pogođena ovom pucnjavom. Saučešće svim roditeljima i prijateljima đaka ubijenih u Beogradu", rekao je on.Osmoro dece i radnik obezbeđenja ubijeni su jutros u oružanom napadu jednog četrnaestogodišnjeg učenika u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u centru Beograda.Šestoro učenika i jedna nastavnica su povređeni, a napadač I njegov otac su uhapšeni.

(Beta, 05.03.2023)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »