(Video) "pokušavao je na sve načine da pronađe lek": Drugarica sa kojom je Sloba Radanović delio dvorište kuće otkriva šta je sve pevač učinio za oca, ali i kakav je bio kao mali: "Nekada me je izluđivao"

Blic 13.05.2023
(Video) "pokušavao je na sve načine da pronađe lek": Drugarica sa kojom je Sloba Radanović delio dvorište kuće otkriva…

Pevač Sloba Radanović godinama unazad jedan je od miljenika publike. Mnogi prate svaki njegov korak, a ekipa emisije "Metar moga sela" uputila se u Zrenjanin, grad u kom je rođen i odrastao u kom su nam njegova prijateljica i njena majka, inače prve komšinice sa kojima i danas deli dvorište, ispričale detalje iz života koje javnosti nisu poznate.

One su o Slobi Radanoviću imale reči hvale, ali su za emisiju "Metar moga sela" koja se emituje u subotu u 16 h samo na Blic televiziji na MTS kanalu 115, iskreno rekle kako pevača na početku karijere nisu svi podržavali, ali da danas umeju da pitaju za "brata". - To jako volim kad kažu: "Šta radi naš brat Sloba?" - kaže Gorana prijateljica popularnog pevača. - Mi smo ga uvek zvali Boba, ne mogu da se prešaltam na to Sloba - kaže Gorana i nastavlja: - Evo sad sam

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Zabava, najnovije vesti »