Povezane vesti
(Video) "ja svoju rođenu nemam, Jelena mi je kao ćerka": Slobina majka sa ponosom o snaji, a evo šta o pevačevom ljubavnom…
Blic 13.05.2023
Pevač Sloba Radanović bio je učesnik rijalitija "Zadruga" kada je prošao kroz vrlo turbulentan period. Posle toga je došlo do zatišja, sve se sleglo i danas uživa u ljubavi sa suprugom Jelenom o čemu pričaju i majka i prijatelji pevača u emisiji "Metar… »
(Video) "zlato moje jedva dočekano": Slobu Radanovića je majka rodila sa veštačkim kukom: "Hvala Bogu, ali bila sam mlada, sve…
Blic 13.05.2023
Pevač Sloba Radanović je po rečima onih koji ga poznaju mnogo vezan za majku Draginju koja živi u Zrenjaninu, a koju je imala priliku da poseti ekipa emisije "Metar moga sela" koja se emituje samo na Blic televiziji, subotom u 16 sati na MTS kanalu 115… »
(Video) "pokušavao je na sve načine da pronađe lek": Drugarica sa kojom je Sloba Radanović delio dvorište kuće otkriva šta je…
Blic 13.05.2023
Pevač Sloba Radanović godinama unazad jedan je od miljenika publike. Mnogi prate svaki njegov korak, a ekipa emisije "Metar moga sela" uputila se u Zrenjanin, grad u kom je rođen i odrastao u kom su nam njegova prijateljica i njena majka, inače prve… »
(Video): "Kada je izgubila moć govora puštali smo joj tu pesmu, a ona bi se ozarila" Jelena Stupljanin gošća emisije…
Blic 13.05.2023
Glumica Jelena Stupljanin gošća je emisije "Balkanskom ulicom", autorke i voditeljke Vesne Dedić koja se emituje samo na Blic televiziji na MTS kanalu 115, nedeljom u 16.30 h. U svojoj iskrenoj ispovesti voditeljki i autorki emisije "Balkanskom ulicom"… »
Vesti dana »

Požari širom Crne Gore, vatra stigla do kuća: U gašenju učestvuje i helikopter iz Srbije
N1 Info pre 5 minutajoš 23 povezane

Upozorenje RHMZ! Temperature i do 40 stepeni i ekstremni uslovi za nastanak požara
Telegraf pre 20 minutajoš 18 povezanih

Tramp: I Ukrajina i Rusija će morati da ustupe deo teritorije jedna drugoj
NIN pre 45 minutajoš 16 povezanih

SAD produžile rok za uvođenje visokih carina Kini za 90 dana
Novi magazin pre 25 minutajoš 13 povezanih