Повезане вести

(Видео) "ја своју рођену немам, Јелена ми је као ћерка": Слобина мајка са поносом о снаји, а ево шта о певачевом љубавном…

(Видео) "ја своју рођену немам, Јелена ми је као ћерка": Слобина мајка са поносом о снаји, а ево шта о певачевом љубавном…

Блиц 13.05.2023
Певач Слоба Радановић био је учесник ријалитија "Задруга" када је прошао кроз врло турбулентан период. После тога је дошло до затишја, све се слегло и данас ужива у љубави са супругом Јеленом о чему причају и мајка и пријатељи… »
(Видео) "злато моје једва дочекано": Слобу Радановића је мајка родила са вештачким куком: "Хвала Богу, али била сам млада, све…

(Видео) "злато моје једва дочекано": Слобу Радановића је мајка родила са вештачким куком: "Хвала Богу, али била сам млада, све…

Блиц 13.05.2023
Певач Слоба Радановић је по речима оних који га познају много везан за мајку Драгињу која живи у Зрењанину, а коју је имала прилику да посети екипа емисије "Метар мога села" која се емитује само на Блиц телевизији, суботом у 16… »
(Видео) "покушавао је на све начине да пронађе лек": Другарица са којом је Слоба Радановић делио двориште куће открива шта је…

(Видео) "покушавао је на све начине да пронађе лек": Другарица са којом је Слоба Радановић делио двориште куће открива шта је…

Блиц 13.05.2023
Певач Слоба Радановић годинама уназад један је од миљеника публике. Многи прате сваки његов корак, а екипа емисије "Метар мога села" упутила се у Зрењанин, град у ком је рођен и одрастао у ком су нам његова пријатељица и… »
(Видео): "Када је изгубила моћ говора пуштали смо јој ту песму, а она би се озарила" Јелена Ступљанин гошћа емисије…

(Видео): "Када је изгубила моћ говора пуштали смо јој ту песму, а она би се озарила" Јелена Ступљанин гошћа емисије…

Блиц 13.05.2023
Глумица Јелена Ступљанин гошћа је емисије "Балканском улицом", ауторке и водитељке Весне Дедић која се емитује само на Блиц телевизији на МТС каналу 115, недељом у 16.30 х. У својој искреној исповести водитељки и ауторки… »

Вести дана »