Повезане вести
(Видео) "ја своју рођену немам, Јелена ми је као ћерка": Слобина мајка са поносом о снаји, а ево шта о певачевом љубавном…
Блиц 13.05.2023
Певач Слоба Радановић био је учесник ријалитија "Задруга" када је прошао кроз врло турбулентан период. После тога је дошло до затишја, све се слегло и данас ужива у љубави са супругом Јеленом о чему причају и мајка и пријатељи… »
(Видео) "злато моје једва дочекано": Слобу Радановића је мајка родила са вештачким куком: "Хвала Богу, али била сам млада, све…
Блиц 13.05.2023
Певач Слоба Радановић је по речима оних који га познају много везан за мајку Драгињу која живи у Зрењанину, а коју је имала прилику да посети екипа емисије "Метар мога села" која се емитује само на Блиц телевизији, суботом у 16… »
(Видео) "покушавао је на све начине да пронађе лек": Другарица са којом је Слоба Радановић делио двориште куће открива шта је…
Блиц 13.05.2023
Певач Слоба Радановић годинама уназад један је од миљеника публике. Многи прате сваки његов корак, а екипа емисије "Метар мога села" упутила се у Зрењанин, град у ком је рођен и одрастао у ком су нам његова пријатељица и… »
(Видео): "Када је изгубила моћ говора пуштали смо јој ту песму, а она би се озарила" Јелена Ступљанин гошћа емисије…
Блиц 13.05.2023
Глумица Јелена Ступљанин гошћа је емисије "Балканском улицом", ауторке и водитељке Весне Дедић која се емитује само на Блиц телевизији на МТС каналу 115, недељом у 16.30 х. У својој искреној исповести водитељки и ауторки… »
Вести дана »

У Србији поново 30+ степени, а од овог датума стижу јесење кише и захлађење
Нова пре 1 сатјош 16 повезаних

Трамп тражи назад базу Баграм, прети санкцијама Авганистану
Сербиан Невс Медиа пре 54 минутајош 11 повезаних

Три особе животно угрожене након удеса на сајму Сви пребачени на одељење реанимације
Ало пре 54 минутајош 20 повезаних