Povezane vesti
(Video) "ja svoju rođenu nemam, Jelena mi je kao ćerka": Slobina majka sa ponosom o snaji, a evo šta o pevačevom ljubavnom…
Blic 13.05.2023
Pevač Sloba Radanović bio je učesnik rijalitija "Zadruga" kada je prošao kroz vrlo turbulentan period. Posle toga je došlo do zatišja, sve se sleglo i danas uživa u ljubavi sa suprugom Jelenom o čemu pričaju i majka i prijatelji pevača u emisiji "Metar… »
(Video) "zlato moje jedva dočekano": Slobu Radanovića je majka rodila sa veštačkim kukom: "Hvala Bogu, ali bila sam mlada, sve…
Blic 13.05.2023
Pevač Sloba Radanović je po rečima onih koji ga poznaju mnogo vezan za majku Draginju koja živi u Zrenjaninu, a koju je imala priliku da poseti ekipa emisije "Metar moga sela" koja se emituje samo na Blic televiziji, subotom u 16 sati na MTS kanalu 115… »
(Video) "pokušavao je na sve načine da pronađe lek": Drugarica sa kojom je Sloba Radanović delio dvorište kuće otkriva šta je…
Blic 13.05.2023
Pevač Sloba Radanović godinama unazad jedan je od miljenika publike. Mnogi prate svaki njegov korak, a ekipa emisije "Metar moga sela" uputila se u Zrenjanin, grad u kom je rođen i odrastao u kom su nam njegova prijateljica i njena majka, inače prve… »
(Video): "Kada je izgubila moć govora puštali smo joj tu pesmu, a ona bi se ozarila" Jelena Stupljanin gošća emisije…
Blic 13.05.2023
Glumica Jelena Stupljanin gošća je emisije "Balkanskom ulicom", autorke i voditeljke Vesne Dedić koja se emituje samo na Blic televiziji na MTS kanalu 115, nedeljom u 16.30 h. U svojoj iskrenoj ispovesti voditeljki i autorki emisije "Balkanskom ulicom"… »
Vesti dana »
Danas počinje legalizacija po novim pravilima: Evo šta je potrebno da bi bili "svoj na svome"
Kurir pre 22 minutajoš 34 povezane
"Mora da se otkloni pretnja od treće ruske invazije" Zelenski razgovarao sa dva ključna Trampova čoveka, pa otkrio detalje
Blic pre 1 satjoš 51 povezana
Stojaković: Zadovoljan sam konačnim rezultatom i stvorenim prilikama protiv Radničkog
RTS pre 2 satajoš 31 povezana
Pokušaj puča u Beninu propao zahvaljujući lojalistima, kaže ministar unutrašnjih poslova
BBC News pre 6 satijoš 25 povezanih