Kavčanin progutao žilet da se spasi: Drecun ispričao kako ga je zlostavljao Zvicerov policajac: "Elektrošokerima su me pržili po genitalijama"

Blic 21.07.2023
Kavčanin progutao žilet da se spasi: Drecun ispričao kako ga je zlostavljao Zvicerov policajac: "Elektrošokerima su me…

U Višem sudu u Podgorici danas je saslušanjem okrivljenih Nikole Drecuna i Ivana Brnovića, nastavljeno suđenje organizatorima kriminalne organizacije okrivljenim Radovanu Mujoviću i Vasiliju Rafailoviću i ostalim optuženima. Drecun, koji je označen kao pripadnik kavačkog klana je negirao navode optužnice i tvrdio da je doživeo policijsku torturu od strane Zvicerovog policajca Petra Lazovića.

Policajac Petar Lazović je radio po nalogu svog vođe Radoja Zvicera, a Drecun iako je bio deo njihove grupe bio je žrtva njihove torture jer se od njega tražio da da lažne izjave o određenim osobama koje su smetale klanu. Fotografije zlostavljanog Drecuna su bile slate preko Skaja, a nakon njegovog dešifrovanja su dospele i u medije. - Meni je lično tužiteljka Nataša Bošković ponudila 200.000 eura ako optužim Filipa Bešovića, Filipa Kneževića i Gorana Rakočevića,

Podgorica »

Ključne reči

Hronika, najnovije vesti »